Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

<< < (10/25) > >>

Duje-s50:

--- Citat: ante_f18 - 09 Kolovoz, 2010, 13:00:34 ---a  :dontknow:  slike?

--- Kraj citata ---
Mislis slike motora? stavit cu ih sutra ili danas uvijek zaboravim.

Duje-s50:
Evo slika kakav je bio. Naime tu vecer sam pao sa skuta pa sam lijepo isfriza cijelu desnu stranu i iskrivio rucice kocnice. Top od auspuha isfrizao i auspuh udubio na 2 mjesta. Iznenadilo me koliko je izdrzljiv spuh naime na kromiranom zx crom ili nikal sam odpadne od temperature a ovdje nije i na udubinama nije isto nigddje otpao niti friza. Predpostavljam da je pravi prokrom odnosno inox
http://img717.imageshack.us/gal.php?g=img2077yz.jpg
Muka mi ga je iti slikat kako izgleda.
Inace vozio sam pri 70 na sat jer je na cesti bilo neocekivanog zala u okuci i samo proklizao a pao sam na nekoj malo brzini i nema tragova da je klizao. Sada se mislim sta bi trta me vozit a vozio sam ga odma i isa s njime na hitnu i doma. Mislio sam da je volan otisao od udarca ali nije sve sam provjerio.
SADa bi morao auspuh rijesiti jer mi je muka a multivar kevlar ceka da stavim a jos sam tribao kit naruciti. Najradije bi spuh prodao i novi kupio. AJME JEDNOM rjecju

sanatorium:

--- Citat: Duje-s50 - 14 Kolovoz, 2010, 16:23:55 ---Evo slika kakav je bio. Naime tu vecer sam pao sa skuta pa sam lijepo isfriza cijelu desnu stranu i iskrivio rucice kocnice. Top od auspuha isfrizao i auspuh udubio na 2 mjesta. Iznenadilo me koliko je izdrzljiv spuh naime na kromiranom zx crom ili nikal sam odpadne od temperature a ovdje nije i na udubinama nije isto nigddje otpao niti friza. Predpostavljam da je pravi prokrom odnosno inox
http://img717.imageshack.us/gal.php?g=img2077yz.jpg
Muka mi ga je iti slikat kako izgleda.
Inace vozio sam pri 70 na sat jer je na cesti bilo neocekivanog zala u okuci i samo proklizao a pao sam na nekoj malo brzini i nema tragova da je klizao. Sada se mislim sta bi trta me vozit a vozio sam ga odma i isa s njime na hitnu i doma. Mislio sam da je volan otisao od udarca ali nije sve sam provjerio.
SADa bi morao auspuh rijesiti jer mi je muka a multivar kevlar ceka da stavim a jos sam tribao kit naruciti. Najradije bi spuh prodao i novi kupio. AJME JEDNOM rjecju

--- Kraj citata ---

spuh odnesi kod nekog limara koj radi na slupane automobili ili sl i to ce ti lako stediti

Duje-s50:
Evo odlucio sam sta cu sa spuhom bacit cu ga u smece i staviti tvornicki. Vjerovatno ne bi ni dobio neke pare za njega.
Evo ovo je jedino ostecenje na auspuhu.
http://yfrog.com/j2img2083lj
Na motoru moram minjat donju plastiku  jer je pukla i sveukupno ima par frizeva i nije toliko strasno kao sto bi moglo bit.
Auspuhu mislim da nisu narusene perfomanse sa ovom rupom jer ide s istom snagom kao da mu nije nista nego ga ja ovakvoga ne mogu gledati cak i ide malo bolje zbog aero dinamicnosti jer nema jedne bocne plastike pa je rupa na ulazu i izlazu :S

rolly:
Nikako u smeće,to što neizgleda kao nov neznači da ne valja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju