Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

<< < (8/25) > >>

animatrix:
a jbg, zajebano je za objasniti..
centrifugalna sila kojom remen pritisce polutke ovisno o tvrdoci centralnog federa ovisit ce i broj okretaja na kojima se polutke otvaraju i remen propada prema centru.. sto tvrdji feder to ce trebati vise okretaja da remen počne propadati, ista stvar kao i kod variomata, ali obrnuto proporcionalno, sto lakse rolice to ce mu trebati vise okretaja da pocne pomicati variomat prema ventilatoru..
ma ja bih ti zamjenio kit i auspuh da sam u st.. servisi previse traze, najbolje pitaj nekog s foruma a da je iz st..

Duje-s50:
ma pokusat cu se snac!
MA ja znam prominit nego mi se neda skidat plastike nebi ja mogao vratit opet plastike!
A pokusat cu se nekako snac!

Duje-s50:
Evo da malo updatam
IPak kit necu stavljati zbog malih km na serijali!
Uzimam paket rolica od 5-6g polini
pa uzimam paket malosi federa crvene zelene plave!
I sada mi je neodluceno: ali stvarno
CUO SAM ZA ZX da je dobar i svi ga hvale ali mi hvale i stage 6 PRO REPLICA auspuh za moga pa ne znam sta uzet cak i govore da je stage 6 bolja!
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/L5524C/Racing+exhaust+Handmade+ZX.aspx
http://www.racing-planet.de/scootertuning-auspuffanlage-stage6-replica-chrom-kymco-p-239673-1.html?cPath=26_9079_9082&sessID=7o01e8rdjtrli6g7cro9qpulskq9nopd
MOLIO BI POMOC JER SE DIJELOVI U SUBOTU NARUCUJU!!!!! CIJENA IM JE ISTA ME NA KRAJU ISPADNE tako da mi ona ne igra ulogu!
MORA BIT KROMIRAN ili niklovan uglavnom da se sjaji i kakva su vasa iskusta sa niklom ili kromom jeli pocme hrdat oksidirat sta?

wonderkid:
ja bi uzeo zx jer je bolji za serijalu,pro replica je ipak dosta jaka za serijalu ali moze se voziti

pralas:
ako mislis kasnije kit staviti,onda bolje uzmi pro replicu koja je jaca od zx-a...iako je i zx odlican za base kit...tak da :dontknow:
ako ces ostati na ser. onda definitivno zx-a :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju