Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning kymco s50
Crazy Kuree:
Kymco super 9 ima vrlo dobru serisku mašinu i performase. Nema velik izbor kiteva za njega, ali paše od minarelli cilindar s tim da se mora skratit i stavit klip od piagia, ja sam stavljo hebo manston replica (minarelli ac) klip je bio hebo za piagio 47.6, cilindar je skraćen sa donje strane (oko 4mm) tako da timing ostao kao i na minareliju, sve radi kako treba ima fino km :glasses9: Pozz
sanatorium:
ja imam kymco super 9 i ako hoces da malo poboljas performanse za male pare preporucujem ti ovaj setup
1.kit malossi sport 70cc oko 150e
2.spuh leovince tt ili , ako mozes da nadzes jos bolje da stavis tecnigas trek oko 100e
3.primar malossi 15% oko 80e
i stavi dizna oko 90-94 u sadasni karb ( keihin 17mm ) i malo osmirglaj igli da bude malo tanja ( to sto ti troci oko 5l je zato sto nije ti dobro ustelan karb moj trosi 4l gradska voznja )
wonderkid:
preporucam da nemjenjas karb,ovaj ce biti sasvim dovoljan za pocetak
Duje-s50:
MOze li mi iko napisati sa ove stranice postaviti linkove koje dijelove za variomat da uzimam
http://www.malossistore.be/famiglia2.aspx?type=M&MM=MO/KYPE50#&&/wEXAgUDTW9kBQlNTy9LWVBFNTAFBEZhbUcFBVRSQVNNbh/A658RX6n8YIvNbGniJnhv2zI=
Cobra:
Haha nekuzim ove likove sto seru po Kymcu,jadno.
Čuj frende imamo istu mašinu tako da uzmi si spuh prvo TT ti je 980kuna za te pare sasvim ok.A razlika nebo i zemlja stavis role(5,7gr) koje dobis s njim i to je to.Ako ti to nebude dovoljno uzmes si onda taj malossi sport koji ce biti ok sa Leo Vince TT,dizna od 90-94 dizne narucis sa sipa 20 eura.I ako imas love a preporucljivo je multivar (sifra ti je 51 99 88).
Znaci spuh 980kn
kit 1000kn
multivar 580kn
dizne 150kn
Ostalo uzmi u obzir da trebas jos neke sitnice da to postelas prijenos kako treba (centralne rolice suste na kvacilu)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju