Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning kymco s50
sanatorium:
--- Citat: Cobra - 30 Svibanj, 2010, 13:06:20 ---Haha nekuzim ove likove sto seru po Kymcu,jadno.
Čuj frende imamo istu mašinu tako da uzmi si spuh prvo TT ti je 980kuna za te pare sasvim ok.A razlika nebo i zemlja stavis role(5,7gr) koje dobis s njim i to je to.Ako ti to nebude dovoljno uzmes si onda taj malossi sport koji ce biti ok sa Leo Vince TT,dizna od 90-94 dizne narucis sa sipa 20 eura.I ako imas love a preporucljivo je multivar (sifra ti je 51 99 88).
Znaci spuh 980kn
kit 1000kn
multivar 580kn
dizne 150kn
Ostalo uzmi u obzir da trebas jos neke sitnice da to postelas prijenos kako treba (centralne rolice suste na kvacilu)
--- Kraj citata ---
namesto multivar nek stavi primap pa malo poveca krajnu
Cobra:
ma kako on zeli al ja sam na 50ccm sa multivarom izvukao 88 km/h sa spuhom :dontknow:
sanatorium:
--- Citat: Cobra - 30 Svibanj, 2010, 13:40:54 ---ma kako on zeli al ja sam na 50ccm sa multivarom izvukao 88 km/h sa spuhom :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma gledao sam tvoju temi i osven multivar i spuh si imao i kvaclo i zvono
Duje-s50:
sta dobijem sa multivarom! bolje ubrzanje?
A sa primarom! Bolja krajna?
Sta je bolje stage 6 leovinceTT ili ZX ili Tecnigas
Naravno malosi sport 70ccm ide!
Sto se tice federa koje staviti i koliko federa ima i ako nije problem staviti link sa racing planeta jer stvarno mislim naruciti dijelova pa da se ne zeznem!
wonderkid:
gianneli reverse kupi spuh,kupi sekundar 18% produzen,sa multivarom dobijes linearno ubrzanje i start te mrvu krajnje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju