Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

<< < (3/25) > >>

kale_malossi:
ovako imas tri vrste tuninga ili klase na tuniranja skuta..1.base(tu spadaju kitevi kao malossi/polini sport,tp trophy.ili stage 6 sport pro)..to je u biti i najslablja klassa..to je voznjaza cestu..                                                                           
                                                                           2.midrace(tipa malossi mhr replica,polini corsa,tp due + ili tp tpr,stage 6 racing)to je srednja klasa koja je puno jaca od base klase.moze bit i za cestovnu voznju i za nekakve trke..
                                                                            3.high end(najjaca klasa(tu spadaju malossi mhr team , malossi mhr big bore,polini evolution,stage 6 R/T,
ta je klasa iskljucivo za utrke ,,ali se naravno koristi i po cesti..u italji mnogo skuterasa ima bas tu najjacu klasu za cestovnu voznju..nadam se da sam ti to objasnio..i da base setup nije samo kit..nego sve komponente ali moraju bit u jacini s kitom..npr.jedan base setup..malossi spoter ,leovince ZX.dell orto 17.5, malossi multivar,eventualno neko kvacilo i radilica..s ovakvim setupom ce ti skuter in mnogo bolje..i imati vecu max brzinu..ali ne ocekuj previse od ovakvog setupa..koj je ubiti i najjeftiniji..pozzzdrav..stay tuned.. :hello: :hello: :hello:

pralas:
evo ovo ti je primjer base setupa:malossi sport 70,leo vince zx,karb 17.5 ili 19mm,multivar,sekundar ako ima kratki prijenos,malossi kevlar...to bi bilo ukratko to iako se jos moze staviti dodatnih djelova koji bi dali jos vece performanse(npr kvacilo),ako ti radilica nema puno km mozes ju ostaviti.... :icon_thumright:

wonderkid:
ti zelis samo bolje ubrzanje uz brdo kolko ja vidim,po meni za to ti je potreban samo kit i dellorto 17,5 i mozda morini polutke,ove male sitnice tipa rolice-centralni-oprugice-dizne i to se malo poigras i dobis skuter sa malom potrosnjom i malom bukom,naravno da se sa serijskim variom i spuhom nece izvuc vise od cirka 70% snage kita ali mislim da samo sa kitom i frgom bi bez problema drzao brzinu od 70kmh uz nekakvo brdo

Duje-s50:
tako sam i ja mislio!
ZAsada sto sam sklopio da cu stavit
Malosi sport 70
Dell19
rolice 8.5grama
Malosi centralnu oprugu i to je to
sa seriskim auspuhom za sada dok je razrada!
To me ispada oko 2000kn!
Uglavnom pitac cu u servisu koliko ce me doc i sta oni preporrucaju uz taj kit jer sam pitao vlasnika ducana samo da kit stavit a to mi je preglupo jer je slab karb 16mm, a ja uspijem ga natirat da zuje rolice tako da je slab variomat pa cu i to minjat! uglavnom moram porpicati sa tipovima u serivsu

Duje-s50:
ajmo jedno glupo pitanje!
Koliko ovaj malosi sport 70 vrti mislim na koliko okretaja mu je max snaga otprilike!
Znam da ovisi o auspuhu i o karbu pa zato kazem da je glupo ali otprilike da znam!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju