Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

<< < (23/25) > >>

Duje-s50:

--- Citat: runner 50 2006 - 28 Listopad, 2011, 13:35:21 ---možda preteške rolice...

--- Kraj citata ---
Do centralnog federa je bilo. Stavio tvornicki centralni motor se preporodio. Malo mu jesu teski valjci al nediram ih motor leti i vrti ono od 8500-9500. :P

Duje-s50:
LJUDI POMAGAJTE NOVI PROBLEM
Evo danas sam se sasra ziv. Naime vozio sam prijatelja do kuce jedno 15km  ono bio je full gas takorec svugdi prosjecno smo vozili nekih 60-70. tako odveza ja njega i vracam se doma full gas 3/4 ga drzim prosa jedno 5km tako vozio ono skoro cilo vrime 80 na sat i taman dosa prid semafor poceo usporavat kada nesto kao pukne motor se ugasi isti simpomi kao pregrijavanje. stajem ja sa strane vec lud mislim se sta se desilo isto silazim s motora kada ono iz dekla na rupi se dimi dimi ko da sam nalozio vatru. skidam ja plastiku idem vidit svicicu svicica smjesa ekstra cak malo preljeva al ekstra. NIsta ja sta sa strane ostavio 5min da se oladi palim ga upali na zub dajem gasa sve normalno i tako pomalo vozio do kuce ono 50 na sat samo da dodem i kod kuce full gas uzbrdo nizbrdo nista doslovno. Ko da mu se nije nista desilo. motor isto vuce isto radi ko da se nije desilo a meni se iz dekla prodimilo. Jedino sam primjetio da na naglom statru sada mi kao vibrira nesto kao da tuce od nesto al to mislim da mi je do istrosenog zvona al inace motor ide ko da mu se nista nije desilo. Inace ovo je bilo van grada kada sam odrzava konstano vecu brzinu deklo se bas zagrijalo bilo je toplije nego jebeni blok motora a da negovorim sta je prodimilo. Inace na motoru je sve mallosievo osim karba,kumpluga i remena. Do cega bi to moglo bit jer ocigledno se jebeno zagrije kada se vece brzine drze. Nije bio zastopan ni dovod i odvod zraka za hladnje variomata

luna500rr:
vjerojatno se remen pregrijao ili nesto slicno, nije ni cudo obzirom na masu rolica hehe
neznam za remen, al ako si ti lik sto prolazi 1000 puta kraj ucenickog u st, brate promini vunu cuje se kao da nema spuha uopce :drunken_smilie:

Duje-s50:
Remen je otisa sada je na 16.8mm debljine a tvornicki je na 17.5. On se je bice i zapalio. sada laganini proklizava al jos dobro ide pa ga nediram dok ide premda novi kelvar ceka u rezervi.

Duje-s50:
Stavio sam kelvar na motor jer se sa onim nije moglo vozit vise previse je tresa ko da ce se motor raspast na proste faktore. Inace ono se je remen bio zapalio zbog mallosieve polutke jer se nije otvarala skoro nista tek 1/3evo slika da vidite. I vratio sam tvornicku polutku. Sada sa kelvarom mi ide bolje nego sa mallosievom polutkom nego me hebe jedna stvar, Znaci ujutro upalim motor ono ostavim ga 2-3min da radi da mogu po gasu i ako ga vozim do max pola gasa motor ide normalno vuce i ok al kada mu full gas nabijem motor naglo dobije okretaje i onda mu naglo padno kao da remen proklize. To se sve desava na ladno ono prodem 2-3km normalno vuce na full gasu kada se ugrije variomat i polutka. Kao da remen se nije razradio il sta vec il je to mana kelvara. Inace veoma sam zadovoljan kelvarom okrenio sam nekih 100km sa njime.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju