Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

<< < (22/25) > >>

Duje-s50:

--- Citat: cvele60 - 02 Travanj, 2011, 20:51:51 ---http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,15649.0.html

--- Kraj citata ---
Temu sam vec vidio. Nego me zanima sto je pjesnik htio reci. Da uzmem tourque driver?

cvele60:

--- Citat: Duje-s50 - 02 Travanj, 2011, 20:58:57 ---Temu sam vec vidio. Nego me zanima sto je pjesnik htio reci. Da uzmem tourque driver?

--- Kraj citata ---
Pa sama tema ti kaze zasto imas pad obrtaja kroz ubrzanje-nelinearni torq...ako se ima para malossijev[ polinijev ] torq je pun pogodak...

Duje-s50:
Zanima me koliko traju prigusivaci u auspuhu. KOliko sam skuzio oni su u topu.
A prosao sam 3k  km sa rezom pa mi se poceo malo jace derat.

Duje-s50:
Evo malo da dignem temu iz mrtvih,
Imam prob :P
Stavio sam Mallosi tourque driver Zeleni centralni feder i 5g valjci. Naime Prije je bio seriski tourque sa 4.7g valjcima al oni mi se brzo potrose pa sam sada 5g stavio. Problem mi je nakon stavljanja mallosi tourquea  motor krece na 7k okretaja pa spoji do 9500 do nekih 40 na sat i onda naglo padne na nekih 8k  okretaja i polako to penje do 70 na sat i na 70na sat opet zavrti na nekih 9300 i motor samo ispali. Ako u meduvremenu pustim pa dam gas na nekih 50 na sat nedigne na tih 8okretaja na koliko padne nego digne na 7500 okretaja. U cemu je problem?
Edit: Tvornicki centralni federi su pa bi trebao krecati negdi na 3k okretaja. Sa tvornickim tourqueom je sve normalno i bolje cak ide nego sada trenutno jer izgubim sve na prijenosu dok sa tvornickim ne pada toliko na okretaje.

runner 50 2006:
možda preteške rolice...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju