Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning kymco s50
animatrix:
Da, proklizuje dok se ne ugrije
Duje-s50:
--- Citat: animatrix - 30 Studeni, 2011, 16:57:10 ---Da, proklizuje dok se ne ugrije
--- Kraj citata ---
Znaci to je normalno kod svih kelvara da proklizuje dok se ne ugrije? Nisam nigdi to na forumu procita pa zato pitam a svi ga pohvaljuju.
Evo mallosi polutke. Znam zasto se ne otvara jer poklopac nemoze sist do kraja i ovo je samo sa pezoa rebrandirano da ide ka na nas. Inace samo se poklopac koji zatvara ove kanale triba skratit i onda se on otvara do kraja to mi je mmario sve objasnio i njemu se zahvaljujem
MOzda je slika malo mutna al inace do kao one prve crte se otvara a ovo sve doli ispod je nekoristeno :laughing7: i to je uzrok zasto mi se remen zapalio pa dimilo iz dekla i dobio lijepo neizoblicen remen pa mi trese premda se je jos moglo vozit na seriskom.
Duje-s50:
Evo da se malo javim nakon duzeg vrimena :toothy11:
Evo odlucio sam skut vratiti na serijalu da sta manje trosi. Uglavnom sa skuta se skida spuh kit karb vario kelvar ostaje...
Sada me zanima nabiti neki 12mm karb na serisku termogrupu i 9g valjke. Uglavnom jedno jedino pitanje koje me muci je to dali seriski spuh il rezo spuh. citao sam po forumima da neki fale rezo spuh za skinit potrosnju a neki tvornicki sada neznam. Znam da ce me ispasti ovo vise nego gorivo za pola godine voznje al nebitno
dino73n:
--- Citat: Duje-s50 - 31 Svibanj, 2012, 13:18:49 ---Evo da se malo javim nakon duzeg vrimena :toothy11:
Evo odlucio sam skut vratiti na serijalu da sta manje trosi. Uglavnom sa skuta se skida spuh kit karb vario kelvar ostaje...
Sada me zanima nabiti neki 12mm karb na serisku termogrupu i 9g valjke. Uglavnom jedno jedino pitanje koje me muci je to dali seriski spuh il rezo spuh. citao sam po forumima da neki fale rezo spuh za skinit potrosnju a neki tvornicki sada neznam. Znam da ce me ispasti ovo vise nego gorivo za pola godine voznje al nebitno
--- Kraj citata ---
Samo serijski spuh ako hoces malu potrosnju,sa rezom opet valja ganjat lake role pa veca dizna pa si opet skoro na istom.
Johnny iber:
Rezo spuh- trazi vece okretaje- veca dizna veca potrosnja.
Multivar si ostavi jer ti nece utjecat na potrosnju a ici ce bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju