Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kako skinuti kvacilo i variomat na runner-u BEZ MAJSTORA

<< < (3/8) > >>

mhr-team:

--- Citat: ivan pralas - 29 Svibanj, 2010, 17:09:54 ---kvacilo jos mozes skinuti tako da provuces spagu(ili nesto cvrsto) kroz 2 otvora na zvonu i zaves oko amortizera i ide bez problema,tako sam ja uspio skinuti a bilo je kompresoeom zategnuto :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

inače ja uvijek tako i skidam  :icon_thumright:

dino_180:

--- Citat: spidi gonzalez - 29 Svibanj, 2010, 15:53:23 ---Najbolji i najlaksi nacin za skidanje variomata ili namotaja paljenja opcenito ako nemas kompresora je taj da umjesto svjecice u cilindar uvrnes komad plastike (sipasa) i tako zablokiras klip i fino odsarafis ili stegnes kao covjek...to ti fino tokar istokari i imas za svaki naredni put kad skidas...

--- Kraj citata ---
LOL to ti baš i nije pametna ideja.nezz od kud ti to al aj.

dino_180:
variomat isto možeš kao ivanm skidat al ja podboltam ispid variomata gedoru tam di je bendix.neznam kak da ti opišem.čvrsto držiš s nogom gedoru da ne odleti i odšarafiš.nemoj si sam fušat da neš ne oštetiš.istim pricipom zašarafiš.

spidi gonzalez:
 :dontknow: A jebiga sta da ti ja sad na to kazem,suzdrzat cu se na taj tvoj LOL...nisam ja to izmislio sad toplu vodu,to je stara shema davno izmisljena i ljudi to tako rade,a to sto ti nisi mozda cuo za taj princip nemora nuzno znacit da je to lose ili LOL...
Princip je taj da na plastici imas navoj kao i na svjecici a donji dio (onaj gdje je na svjecici elektroda) plastike je dugacak otprilike 2 il 3 cm,kad to rukom navrnes umjesto svjecice,rukom okrenes radilicu i nesto prije GMT se klip osloni na plastiku (koja je btw.mekana i ne lomi se u krhotinama,sipas-ako znas sto je radila bivsa Sisacka Šeširka) i nemas nikakvih specijalnih kemija... LOL

igor.sb:
daj 100-150kn kupis buzetijeve gluposti za vario i zvono

il si napravis

il se jeb..s tim svijecicama , pistoljima, kljucem od flexe itd itd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju