Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kako skinuti kvacilo i variomat na runner-u BEZ MAJSTORA

<< < (4/8) > >>

gokiSP:
Jesam stavio slike alata koji je gotov u 3 min? Jesam.  :dontknow:  ::)

fic:

--- Citat: spidi gonzalez - 29 Svibanj, 2010, 15:53:23 ---Najbolji i najlaksi nacin za skidanje variomata ili namotaja paljenja opcenito ako nemas kompresora je taj da umjesto svjecice u cilindar uvrnes komad plastike (sipasa) i tako zablokiras klip i fino odsarafis ili stegnes kao covjek...to ti fino tokar istokari i imas za svaki naredni put kad skidas...

--- Kraj citata ---

:umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha:

spidi gonzalez:
 :icon_thumright: bravo frajeru,sad kad gledam jbt i meni je smijesno da mi se sere,kolko uopce imas godina...?Inace nekakvo znanje i iskustvo u nekim stvarima ponekad uopce nisu ekvivalentni broju postova na forumu i sl...zato ako te veseli samo udri jos 17 sprdajucih smajlija :headbang:

gokiSP:
Istina da se to može i tako, i da se taj alat korisi dugi niz godina, ali u svakom slučaju je zdravije skinuti variomat bez toga.

igor.sb:
da sam sto od toga ako je metalno zna nastat rupica il cijelo udubljenje na klipu viđeno vec 100x

tako da je opcija malo fuserska

kad ima puno lakseg nacina, ko se ne zna snac nek si kupi pistolj il nek vucara skuter vulkanizeru i slicnima  :hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju