Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kako skinuti kvacilo i variomat na runner-u BEZ MAJSTORA

<< < (8/8)

pOha:

--- Citat: pixa.93 - 29 Svibanj, 2010, 23:18:14 ---ja sam kupio pistolj i pogodite sta.onaj najmanji kompresor ga nemzoe terat pa cu sad morat ic i veci kompresor kupovat.jeste da mi je neophodan pa cu ga morat kupit ne smao zbog pistolja

--- Kraj citata ---

moze ti i onaj najmanji kompresor odvidat maticu, jedino ti treba malo deblje crijevo  :icon_thumright:

pralas:
meni isto nije htio manji kompresor odvrnuti maticu,nikako nije islo...onda smo uzeli gedoru koja pase na maticu i malo udarili(znm da nije dobro za radilicu ali nismo imali izbora)
i onda je popustila matica i kompresor ju je uspio odsarafiti,sad sam blokiram vario i nema vise problema,zablokiram ga ravnim izvijacem kod bendiksa i drzi bet problema :icon_thumright:

gokiSP:

--- Citat: Miroslav Kamba - 30 Svibanj, 2010, 14:24:28 ---...alatka ti je funkcionalna ali amaterski i ružno napravljena....iako to naravno nije ni bitno,glavno da funkcionira.... :headbang:

--- Kraj citata ---

Napravljena je u trenutku kad nisam imao kompresor u blizini, uostaom, ko da je bitno kako izgleda  :happy6:

Kamba:
.....ma znam samo kažem....super si se snašao :icon_thumright:.....već sam vidio prije tu tvoju alatku i htio sam po njoj pravit....al sam od plosnatog profila napravio.... :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju