Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kako skinuti kvacilo i variomat na runner-u BEZ MAJSTORA

<< < (2/8) > >>

spidi gonzalez:
Najbolji i najlaksi nacin za skidanje variomata ili namotaja paljenja opcenito ako nemas kompresora je taj da umjesto svjecice u cilindar uvrnes komad plastike (sipasa) i tako zablokiras klip i fino odsarafis ili stegnes kao covjek...to ti fino tokar istokari i imas za svaki naredni put kad skidas...

pixa.93:

--- Citat: spidi gonzalez - 29 Svibanj, 2010, 15:53:23 ---Najbolji i najlaksi nacin za skidanje variomata ili namotaja paljenja opcenito ako nemas kompresora je taj da umjesto svjecice u cilindar uvrnes komad plastike (sipasa) i tako zablokiras klip i fino odsarafis ili stegnes kao covjek...to ti fino tokar istokari i imas za svaki naredni put kad skidas...

--- Kraj citata ---
     za to jos nisam cuo   ti tak radis???

Bogus:
ili staviš šarafciger pa probiješ klip  :toothy12:

spidi gonzalez:
Da tak se to inace radi,i tak ja radim,sto znaci da ako se sprdas sa guranjem sarafcigera u cilindar znaci da spamas u teh.pitanjima a to i nije lijepo...  :nono:

pralas:
kvacilo jos mozes skinuti tako da provuces spagu(ili nesto cvrsto) kroz 2 otvora na zvonu i zaves oko amortizera i ide bez problema,tako sam ja uspio skinuti a bilo je kompresoeom zategnuto :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju