Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
e da iman i ja takav problem mislim meni ne trza na startu nego kad se okretaju spuste na 5t i kad zakocin od naglo spusti na 2t i kad iden dat gasa on samo jako trzne( to je kad dan 1/2 gasa ili ful) a isto kad dajen lagano dode sporo do 5t i isto tu trzne ali ne nesto extra do cega bi to bilo i kako se popravit
to trzanje ti je problem s paknama koje se zaljepe za zvono jer se u unutrasnjosti zvona nakupi prasina od remena i zapece i onda treba fino skinut zvono dolje s smirglom dobro pocistiti i s smirglom potegnuti pakne kuplunga da se ne svjetle, usput pogledas dali su svi federi na mjestu i dali jedan nije iskocio.I to je uglavnom to
grubi šmirgl i ožeži po paknama i zvonupilicom nareži pakne malo, i neki oštri šarafciger uzmi tvrdi i napravi crte po zvonu iznutra, prešmirglaj opet da skines srhove i grantiram da vise nikad nebu cukalo
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ja drot cetkom ismirglam paknesmirgl papir je za curice
Pa nije to uljno kvačilo
ali nije covjeku ideja da mu kvacilo nikad ne hvata nego da mu motor ne trza neznam jeste li to primjetili??? a usput ako ga podmaze dobit ce malo na snazi
hahha ... dobit na snazi ako ga podmaze ? nista neka stavi onda UK ulja za hidraulicne kocnice ... ima da vuce ko 39 - tak !
ispusi pakne osmirglaj s bilo cime i stavi malo masti na svaku. motor ce ti malo losije ici uzbrdo prvih 3 dana ali nakon toga ces dobiti malo vecu brzinu na uzbrdici