ma svašta, natovarit ćeš si ragu na leđa s kojom ćeš imat popravke, a dijelovi su skupi..
a kako tvoj skut ima samo 3500 km, petpostavljam da je novije godište, a ova gilera je bar 8 godina stara..
base tuning za pežo možeš složit za 2500 kn, pa razmisli..
Definitivno a za 2500 kn si za SP 180 mozes kupiti radilicu sa lezajevima i semerinzima i multivar i nista vise...
prednje plocice su skoro 200kn, straznje 100 kn, lezajevi i semerinzi za radilicu oko 400kn, radilica 1200 kn, termo grupa 1200 kn serijska...
mjesalica ulja oko 650 kn, bendix oko 500 kn, multivar oko 1200 kn, delta oko 1000 kn, remen oko 250 kn, rolice oko 120 kn, klizaci oko 30 kn, set opruga za kvacilo oko 160 kn, centralna opruga oko 100 kn... Imas hrpu toga, a kada uzimas polovni skuter sigurno ces promijeniti pola toga da bi bio u super stanju...
Rijetki su ljudi (kao ja) da full srede skuter pa ga onda prodaju... taj ga nece prodavati ili ga prodaje zbog sile... Ja sam npr. prodao jer sam htio jaci skuter i bilo mi je dosadno jer nisam imao sta prckati oko skutera jer je bio skroz slozen...
Uz SP-a se veze i veca potrosnja i skuplja registracija te ce te svakako zezati policija ako nemas A kategoriju...
Radije si sredi tog peugoeta i bit ces sretan i ti i svi oko tebe... SF je lijep skuter i da se lijepo srediti...
Dao si oko 2000€ za njega, onda ga nisi trebao uzimati nego odmah kupiti polovnog VXR-a ili nesto slicno...