strikoo..nije skupa, pogledaj malo druge aute i usporedi i vidjet ces da nije skupa
Hyundai Accent '97. veliki servis, znači sve što možeš zamisliti da se preventivno mijenja, promijenjeno sa brisačima + ruke majstoru - 100€. Auto samo filter ulja i ulje, i benzinska gorivo. Cijelu hrvatsku s njime prešao, uvijek sam znao da ću doći i vratiti se s njime. Nikad me nije ostavio, a kupio sam ga polovnog sa 64tkm, mogao sam spustiti zadnje sjedište, 5 vrata, 5.5l potrošnja, bombona.
Usporedba samo svjećice za alfu 1000kn, ngk + boš, a u hyundai sam stavio isto ngk pa je cijena sa svime bila 100€ (remenje, španeri, tekućine, filteri, ulje...)
Alfa je doslovno kao nova. Da je stajala u garaži izgledala bi kao da je iz dućana izašla. Na motor nemam prigovora, osim na potrošnju goriva.
Zaboravio sam da i variator faze (valjda se tako zove) treba mijenjati. opa opet 1500kn bez ruku, a pola motora treba raskopat, opet nešto škripi naprijed u ovjesu,a cijeli je zamijenjen prije 3000km
Ta makadama, šume i sličnog nije vidjela.
Govorim o iskustvu sa automobilom iz prve ruke. Ne kažem da taj auto ne valja, ali nije najbolji na svijetu i iz mog iskustva ne vrijedi te novce(kada govorim o troškovima održavanja). Automobil je stvar potrebe,a ne kurčenja i robovanja komadu metala. Da su ti dijelovi normalne cijene, ne bi a rekao protiv auta.
@ivanm - ti moju majku ne poznaješ, stoga ni ne pokušavaj išta insinuirati.