nisan zna da san za 500 kn bia kupia Fiata 125p ABARTH...jer je bia 1.6 DOHC 8v...da san zna nebi ga bia da u staro zeljezo nakon sta je protukla masina...toliko o toj nepoderivosti...vise su mi fićo i reno 4 izdrzali od njega s jadnim starim ohv masinama
Jel ti to pričaš o poljskom fiatu, ona kocka šta izgleda ko Fiat 131 mirafiori? Pa to auto se prestalo proizvoditi pred 30 i nešto godina...pa šta si očekivao?! Koji abarth, nikad čuo, jel to 1.6 105ks(77kW) i jednim Weber duplim iz TC105? Sumnjam da je to unutra... Ak je taj motor bio unutra ludilo da je tolko i izdržao, to je gaženo i paljeno 30g
To je u Ritmu 105TC od 900kg išlo ko blesavo i ti motori su bili nepoderivi...
ima veze to sta normalni auti s 2 bregaste imaju 4 ventila po cilindru,samo je fiat izmislja toplu vodu (koliko ja znan)s 2 bregaste na 8 ventila...u papire pise 88kw,a broj sasije stavin sutra ako se sitin jer su mi papiri u sobi a sad mi trenutacno tamo mali spava
Kakve to gluposti lupaš... ovako kad čitam šta pišeš o autima rekao bi prije da to priča neka ženska iz frizerskog salona koja o autima zna samo gdje se otvaraju vrata suvozača
Alfa i Abarth su imali najbolje serijske dvoventilske glave uopće... Šteta što nisu imali i malo bolji lim
Napisao sam ti prije po čemu su glave specifične, ti sad zbroji dva i dva zašto su morale biti baš dve bregaste a ne jedna?! Ako ne znaš odgovor, lijepo nemoj i dalje nastavljati srati po fiatu i alfama
Fićo i reno su imali 20-30ks i kusur i više se ja vrtim kad se zalaufam na vrtuljku u obližnjem parku...