Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Potrošnja goriva

<< < (3/5) > >>

ad:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Svibanj, 2010, 18:56:27 ---Sa blokadom pri 8000-9000 okr ides 50 km/h, a bez bloakde 80+km/h. Razmisli obzirom na jedinicu vremana sto to znaci vezano uz potrosnju

--- Kraj citata ---

Da, baš tako.... Samo kažem da se ne kužim u te stvari i nadam se da će nakon prijeđenih tih soma km i servisa ići lakše, brže, bolje.... jer sad se fakat muči, ide 45-50km/h, a okreće ga na 8-9000 okr.

I nadam se da će ovi na servisu sve napraviti kaj je potrebno.

vktr:
jel mi može neko reć jel ima veze kaj kad ja natankam do vrha na benzinskoj i nakon minutu mi se spusti za jedno 3-4 cm razina benge
i kad naginjem skut ljevo odispot izlaze mjehurići zraka, kaj to znači da mi negdje curi benga?  :toothy3:
ili se to spušta neš zbog promjene temperature - toplo hladno skupljanje širenje materjala???

JogFromYamaha:
sto se tice blokade
cekaj prvo 1000 -1500 km prije nego ju skines
nek se masina lijepo razradi i nemoj ga previse tiskati

JogFromYamaha:
jel mi može neko reć jel ima veze kaj kad ja natankam do vrha na benzinskoj i nakon minutu mi se spusti za jedno 3-4 cm razina benge
i kad naginjem skut ljevo odispot izlaze mjehurići zraka, kaj to znači da mi negdje curi benga?  toothy3
ili se to spušta neš zbog promjene temperature - toplo hladno skupljanje širenje materjala???

gle ako ti idu mjehurici a skut je ugasen onda je to negdi rupa jer odnekud mora dolazit zrak koji stvara te mjehurice.
ako ti radi skut i idu ti mjehurici to je normalno jer ti ventil benge spusta u tank mjehurice da bi ti mogao teci benzin iz tanka u frgu.

znaci iskljuci ga, gledaj tank dali idu mjehurici ako idu onda je rupa negdi i onda posnjofaj od kud dolazi smrad benge i popipaj dali ima kakvih mokrih mjesta

vktr:

--- Citat: JogFromYamaha - 12 Svibanj, 2010, 19:25:27 ---jel mi može neko reć jel ima veze kaj kad ja natankam do vrha na benzinskoj i nakon minutu mi se spusti za jedno 3-4 cm razina benge
i kad naginjem skut ljevo odispot izlaze mjehurići zraka, kaj to znači da mi negdje curi benga?  toothy3

gle ako ti idu mjehurici a skut je ugasen onda je to negdi rupa jer odnekud mora dolazit zrak koji stvara te mjehurice.
ako ti radi skut i idu ti mjehurici to je normalno jer ti ventil benge spusta u tank mjehurice da bi ti mogao teci benzin iz tanka u frgu.

znaci iskljuci ga, gledaj tank dali idu mjehurici ako idu onda je rupa negdi i onda posnjofaj od kud dolazi smrad benge i popipaj dali ima kakvih mokrih mjesta

--- Kraj citata ---

da ugašen, neidu stalno, samo kad nagnem, onak izađe veća količina zraka u mjehurima većim  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju