Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Potrošnja goriva
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 12 Svibanj, 2010, 16:21:41 ---Uglavnom zakljucak ti je da ti skut bez blokada i ide bolje i ide brze i radi pouzdanije
--- Kraj citata ---
To je istina.
Blokade ne sluze (u slucaju 50ccm skutera) da bi sacuvale motor od preforsiranja, nego da bi skuter bio legalan.
Ko da sportasu stavis krpu preko usta dok trci. Brzina ce mu biti manja, ali i organizam ce trpiti.
lepan:
--- Citat: JogFromYamaha - 12 Svibanj, 2010, 16:21:41 ---da, to sam htio i reci.
nes sam se pobrkao.
Uglavnom zakljucak ti je da ti skut bez blokada i ide bolje i ide brze i radi pouzdanije
--- Kraj citata ---
blokade skines i onda manje trosi? u mene trosi 5l na 100km a brzinu dosegne i do 75km/h,a prosejcno je 65km/h. i jel se mogu skinuti blokade na yamahi bws?
JogFromYamaha:
ti imas skinute blokade + nepostelani karb
reko sam ti daj mi se javi na pm pa ti dam manual za stelanje karba
ad:
Hvala na odgovorima, prijedlozima, savjetima......
Kako sam zaista novi u cijeloj prići oko skutera. Znam jedino sjesti, upaliti ga i voziti. I naravno utočiti gorivo :binkybaby:
Kao što sam i napisao blokada još uvijek nije skinuta, a većina na forumu mi je i savjetovala da je još uvijek ne skidam (pređeno je tek nešto više od 250km). Pri kupnji su mi rekli, kad dođem na servis nakon pređenih soma km da će mi skinuti blokadu (moto mondo). E sad, zanima me ako netko ima takvog iskustva, da li onda nakon skidanja blokade mjenjaju i diznu u karb ili ne??? Trebam li nakon njihovog servisa još nešto napraviti na skutu ili ne???
Fakat sam tuntlekkaj se tiće tih stvari ::)
Tnx
3alfa3:
--- Citat: ad - 12 Svibanj, 2010, 18:50:52 --- Znam jedino sjesti, upaliti ga i voziti.
--- Kraj citata ---
To je OK i niko na to nece negativno reagirat (ako ko i reagira, posalji ga u k....). Ali ako ti napisem slijecede, ti razmisli pa zakljuci:
Sa blokadom pri 8000-9000 okr ides 50 km/h, a bez bloakde 80+km/h. Razmisli obzirom na jedinicu vremana sto to znaci vezano uz potrosnju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju