Tehnički kutak > Tehnička pitanja
VXR - akumulator se prazni
3alfa3:
--- Citat: X-Spirit - 10 Svibanj, 2010, 21:07:30 ---ajmo ovak redom...
na leru bez svijetla - 14.65V
sa svijetlima - e sad varira, od 11.9 - 12.3V
s gasom bez svijetla - 14.75, a zna se desit i da presisa preko 15V, al to su sve varijacije
sa svijetlima - 13.5V
--- Kraj citata ---
Ovo pokazuje da je punjenje akumulatora OK.
Znaci, ili ti nesto vuce struju, ili je akumulator za smece.
Evo jos jedan test (ako nemas mogucnost mjeriti jakost struje)
Akumulator ti nakon voznje ima vjerojatno 13-tak volti. Ostavi ga tako ugasenog 6-12 sati i mjeri mu napon. Ako je manje od 12 V onda ili opako vuce struju ili je akumulator za smece. Idealno bi bilo da izmjeris 12,6 - 12,9V
X-Spirit:
evo ovak izmjerio sam struju, stavljeno je mjerno podrucje 20mA, varira od 0.8 - 6, ali to je zbog lampice od koda...
sad sam izvadio aku, pa cemo vidjeti sta ce reci ujutro, sad mu je napon 12.4V...
3alfa3:
--- Citat: X-Spirit - 10 Svibanj, 2010, 21:40:03 ---evo ovak izmjerio sam struju, stavljeno je mjerno podrucje 20mA, varira od 0.8 - 6, ali to je zbog lampice od koda...
sad sam izvadio aku, pa cemo vidjeti sta ce reci ujutro, sad mu je napon 12.4V...
--- Kraj citata ---
12,4 je vec manje od 100% napunjenosti (i to ako je miravao barem 6 sati nakon punjenja i to na nekih 20C temperaturi)
Stavi ga u kucu gdje je toplije i mjeri ujutro. Ako padne ispod tih 12.4V (ajde, moze i 12,3) onda je zapravo gotov.
Samo, to je sve za ispitivanje kapaciteta ispravnog akumulatora. Neispravni ce mozda i zadrzati napon, ali ce mu struja biti mala. To ces prepoznati tako sto ce nakon jednog verglanja ona znatno pasti
X-Spirit:
evo recimo sto je interesantno, u subotu sam se skoro cijeli dan vozao i sve bilo ok, i navecer idem upalit motor, ma nema sanse, aku umro skroz..
pesek:
--- Citat: X-Spirit - 10 Svibanj, 2010, 21:07:30 ---ajmo ovak redom...
na leru bez svijetla - 14.65V
sa svijetlima - e sad varira, od 11.9 - 12.3V
s gasom bez svijetla - 14.75, a zna se desit i da presisa preko 15V, al to su sve varijacije
sa svijetlima - 13.5V
--- Kraj citata ---
Ovo je sasvim dovoljno da se spremiš sutra kupiti novi akumulator. Očito je instalacija ispravna, ali akumulator usljed dotrajalosti ima veliki unutarnji otpor i vuče vrlo malu struju punjenja, zato i napon raste više nego što treba. Nakon punjenja u vožnji, napon bi mu trebao biti, nakon kratkog stajanja preko 12,8V kad je ispravan.
Za neki jeftiniji akumulator, posebno ako je bilo dosta startovanja, za dvije godine korištenja može se reći da je tu negdje, ima ih koji traju i nešto duže, ali sve je to lutrija kod kupovine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju