Tehnički kutak > Tehnička pitanja
VXR - akumulator se prazni
X-Spirit:
evo kao sto sam vec rekao, aku je sinoc izvadjen, napon je bio 12.4., do jutra je pao na 11.4., znaci sada mozemo sa sigurnoscu utvrditi smrt akumulatora...
e sad, ima tko kakvih prijedloga oko kupnje novog, jer sam se napatio dok sam i ovaj trazio, inace je unibat CB10L-A2, sad me nekak odbija ponovna kupnja unibata, s obzirom da je ovaj krepao nakon 2god...
kristijanSR70:
kupi yuasa, oko 400 kn je al je predobar
Joke/st:
Je da je skupo,ali meni je Yuasa bia tvornička ugradnja i traja je 8 god...
massi:
--- Citat: X-Spirit - 11 Svibanj, 2010, 08:13:23 ---evo kao sto sam vec rekao, aku je sinoc izvadjen, napon je bio 12.4., do jutra je pao na 11.4., znaci sada mozemo sa sigurnoscu utvrditi smrt akumulatora...
e sad, ima tko kakvih prijedloga oko kupnje novog, jer sam se napatio dok sam i ovaj trazio, inace je unibat CB10L-A2, sad me nekak odbija ponovna kupnja unibata, s obzirom da je ovaj krepao nakon 2god...
--- Kraj citata ---
znaci da su mu se kratko spojile dvije celije ili vise celija i sad vuce struju cak i u praznom hodu
definitivno vrijeme za novi aku
gnjida-spojler:
dovoljno ti je 1 put da ga ispraznis do kraja,i mozes akumulatoru zaprdit nogadu u prvi obliznji kontejner :icon_biggrin:
ja sam imao 5 mjeseci star akumulator,i ode nakon prvog potpunog praznjenja,on ce se napunit i radit,ali nece imat opet tu snagu......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju