Općenito > Oprema
ZatamNJeni viziri..
n0n4m3:
imam sharkicu neku i tamni vizir .. po noci odlicno .. po danu jos bolje .. .
prije toga imao kacigu s chrom vizirom .. po noci je vidljivost 0 .. po gradu tako tako .. ali tad sam imao sf2 .. sad imam vxra i sa xenonom mi je odlicno
inace prijatelj mi ima ovakav vizir sa slike i nije lose .. skoro da mu cijeli vizir prekrije ovaj tamni .. po noci ga samo digne i odlicno , ostane prozirni http://www.bikersdirect.co.uk/Shark-S800-Butterfly-WVB_0_0_XK0Q.jpg
cosa_wp:
--- Citat: junior - 05 Svibanj, 2010, 23:27:08 ---ja imam chrome vizir.....ko ogledalo....
po suncu je savrseno vozit malo zatamni, kaj da velim legendarno....
kad padne mrak....hm.....mozes vozit s njim po gradu gdje je jako dobra osvjetljenost....
al kad idem nekamo gdi nema rasvjete ( a imam nrg-znaci ko da ni nemam svjetla) obavezno dizem vizir jer je onda koma....
--- Kraj citata ---
u pravu si to sam zaboravio reci ja vozim samo po gradu s crnim tamo gdje nije osvjetljeno npr sela stvarno ne vidis nista!!!!!!!!!!!!
..::IVKULJA::..:
--- Citat: n0n4m3 - 05 Svibanj, 2010, 23:32:24 ---imam sharkicu neku i tamni vizir .. po noci odlicno .. po danu jos bolje .. .
prije toga imao kacigu s chrom vizirom .. po noci je vidljivost 0 .. po gradu tako tako .. ali tad sam imao sf2 .. sad imam vxra i sa xenonom mi je odlicno
inace prijatelj mi ima ovakav vizir sa slike i nije lose .. skoro da mu cijeli vizir prekrije ovaj tamni .. po noci ga samo digne i odlicno , ostane prozirni http://www.bikersdirect.co.uk/Shark-S800-Butterfly-WVB_0_0_XK0Q.jpg
--- Kraj citata ---
potpis,inace imam taj model i po noci se samo digne zatamnjeni vizir
mopsy58:
a kako ide u tim postotcima zatamljenja...?
jel zna neko na netu stranicu di ima tamnih vizira ...da proucim malo to...
i cijene...npr. za sharkicu moju... :toothy11:
cosa_wp:
--- Citat: mopsy58 - 06 Svibanj, 2010, 16:26:42 ---a kako ide u tim postotcima zatamljenja...?
jel zna neko na netu stranicu di ima tamnih vizira ...da proucim malo to...
i cijene...npr. za sharkicu moju... :toothy11:
--- Kraj citata ---
pa imas 3 stupnja zatamljenosti 25% zatamljen 50% zatamljen i 75% zatamljen nemas tu sta proucavati ako zelis crni vizir odes kupis koji hoces stupanj zatamljenosti i gotovo nije to kvantna fizika da moras proucavati to je komad plastike fakticki!!!!!!!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju