Općenito > Oprema

ZatamNJeni viziri..

<< < (7/22) > >>

zL!Ko:
sta vi mozete preko noci vozit sa spustenim vizirom(prozirnim). Evo bas sam maloprije doso iz vana i skoro cijelim putem sam imao dignut vizir. Kad je spusten vidim 50% manje al doslovno. I kad mi auto ide u susret imam osjecaj kao da mi se njegova svjetla razljepe po cjelom viziru, nakon sta prodje par sekundi gađam cestu :S

SPecial:

--- Citat: zipst - 05 Svibanj, 2010, 20:44:37 ---tocno to, pa bar na danasnjim kacigama nije problem zamijenit vizir :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Na suomi kacigama je veliki problem. Ako ga znas mjenjati KAKO TREBA zamjenit ces ga mozda 4 puta,a ako ne znas zamjenit ces ga jednom i onda ces dati 170kn za nove drzace. +sto se mora nastelati kako da vizir prijanja.

cosa_wp:

--- Citat: zL!Ko - 05 Svibanj, 2010, 23:15:57 ---sta vi mozete preko noci vozit sa spustenim vizirom(prozirnim). Evo bas sam maloprije doso iz vana i skoro cijelim putem sam imao dignut vizir. Kad je spusten vidim 50% manje al doslovno. I kad mi auto ide u susret imam osjecaj kao da mi se njegova svjetla razljepe po cjelom viziru, nakon sta prodje par sekundi gađam cestu :S

--- Kraj citata ---

i ja nemogu sad voziti sa spustenim prozirnim vizirom previse mi idu svjetla u oci od auta kad sam navikao na crni!!!!!!!!!1

istipa622:

--- Citat: SPecial - 05 Svibanj, 2010, 23:17:31 ---
Na suomi kacigama je veliki problem. Ako ga znas mjenjati KAKO TREBA zamjenit ces ga mozda 4 puta,a ako ne znas zamjenit ces ga jednom i onda ces dati 170kn za nove drzace. +sto se mora nastelati kako da vizir prijanja.

--- Kraj citata ---

i na Marushin je isto problem dosta...treba dobro pazit jer je sve slabo i krhko,meni je na crnom viziru pukla jedna "kukica" i sada fućka ko ludo  :angry9:

junior:
ja imam chrome vizir.....ko ogledalo....
po suncu je savrseno vozit malo zatamni, kaj da velim legendarno....
kad padne mrak....hm.....mozes vozit s njim po gradu gdje je jako dobra osvjetljenost....
al kad idem nekamo gdi nema rasvjete ( a imam nrg-znaci ko da ni nemam svjetla) obavezno dizem vizir jer je onda koma....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju