Općenito > Oprema

ZatamNJeni viziri..

(1/22) > >>

mopsy58:
ovako zanima me vidljivost kroz takve vizire,cula sam da je noću jako loša...
meni bi trebao za shark RSR...
koje sve vrste postoje, znam da ima onih ko crnih,plave i narandaste nijanse...onaj ogledalo...
i gdje to ima uopce kod nas...trazila sam po internetu ali nist, otprilike cijena i tako to... :toothy3: :toothy11:

istipa622:
imam ja crni i ogledalo i vidljivost je bas kako kazes jako losa....bolje receno ravna 0 jer vidis malo ispred motora i to je to..
vrlo lako bi se dogodilo da ti neki pjesak ili nesto izleti iz sjene a ti nema sanse da ga vidis i etoti sranja :laughing1:
zato ako rcunas da ce te negdje uhvatit noć,bolje je stavit prozirni pa si bez brige  :frajer:

devil_ma-yela:
što se tiče zatamljenog vizira, po danu vidljivost nije loša, kao kroz sunčane naočale... a po mraku, hm.. digneš vizir  :icon_biggrin:

i mislim da ima 25, 50 i 75% zatamljen..

cosa_wp:

--- Citat: devil_ma-yela - 05 Svibanj, 2010, 18:34:05 ---što se tiče zatamljenog vizira, po danu vidljivost nije loša, kao kroz sunčane naočale... a po mraku, hm.. digneš vizir  :icon_biggrin:

i mislim da ima 25, 50 i 75% zatamljen..

--- Kraj citata ---

u pravu si!!

ja imam 75% zatamljeni vizir crni naravno i to prije nekoliko mjeseci mi je bilo problem voziti po noci sa spustenim pa sam vozio dignutog vizira ali to nemojte ni pokusavati jer sam 3 mjeseca bio bolestan stalno kasljao zamalo sam dobio upalu pluca i od tada sam poceo spustati i od sad po noci vozim spustenim bez brige navikao sam se i vidim po noci kao i sa bijelim!!!!!!!!!! znaci u pitanju je samo stvar navike mnogi cim jednom spuste vizir kad vide vidljivost odustanu ali ja nisam odustajao i jbg sad perjam zatvorenim!!!!!!!!!!!!!1

Doomsday:
Vozeći noću sa iti malo zatamnjenim vizirom si u prekršaju, nosiš opremu koja nije homologirana za te uvjete, i automatski si kriv ako se bilo što dogodi... A osim što si kriv i platit ćeš, neznam koliko želiš imat nekoga na savjesti, ili da neko tebe ima na savjesti, nedaj Bože... Okani se nepametnih stvari, a pogotovo savjetovanja istih drugima...

:nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju