Općenito > Oprema
ZatamNJeni viziri..
pralas:
ja sam svoj vizir platio 380kn,kad mi je zenska rekla cifru skoro sam pao u nesvjest :toothy12:(suomy kaciga)
inace oko 300 kn dodu...
gnjida-spojler:
vizir uvjek mora u vožnji bit zatvoren,bar po meni,jer kad voziš najmanje 60 na sat pa kad ti se posred čelembare ili u najgorem slučaju u oko zaljepi neki leteći kratarat,što se meni dogodilo pa sam zavrsio skoro na čempresu...... :lolboljesuti: :lolboljesuti:
pralas:
--- Citat: gnjida-spojler - 06 Svibanj, 2010, 21:59:03 ---vizir uvjek mora u vožnji bit zatvoren,bar po meni,jer kad voziš najmanje 60 na sat pa kad ti se posred čelembare ili u najgorem slučaju u oko zaljepi neki leteći kratarat,što se meni dogodilo pa sam zavrsio skoro na čempresu...... :lolboljesuti: :lolboljesuti:
--- Kraj citata ---
potpis,slazem se u potpunosti :icon_thumright:,imo sam dosta neugodnih iskustva sa otvorenim vizirom...
kad je bilo ljeto,a vani vrucina ja otvorim vizir i na je 50kmh mi upadne(pcela,osa) i ja refleksno zatvorim vizir a pcela mi pred ocima s unutarnje strane vizira :hmh:
ja stanem i bacim kacigu na travu i nisam je stavljo pola sat dok nisam bio siguran da je otisla...
moja sreca sto me nije ugrizla,zato uvijek zatvorite vizir :icon_thumright:javascript:void(0);
mopsy58:
ma kuzim...al ja sam iz gospića i moram u zg po to...pa kad budem isla da znam po sta idem tocno...da nebi bilo bezveze...
a kolike su cijene otprilike...?
pralas:
oko 300kn....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju