Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nrg- vrije voda u posudi i curi van

<< < (6/8) > >>

Joke/st:
Provjeri termoprekidač na kileru koji pali ventilator,jer voda NE SMIJE KUHAT!

EDIT: Ako taj skuter uopce ima ventilator. Ako nema,onda skini kiler i dobro operi sače na njemu jer mogu bit zaštopane i zrak ne može strujit dovoljno da ohladi vodu. Sače nemoj prat pod pritiskom jer češ ih uništit.(znači ne stavljaj prst na gumu od vode
Nakon toga skini i dobro očisti sva crijeva.
Nakon toga skini termostat i pročisti kanale od vode u glavi motora.
Testiraj jel termostat otvara. Napuni lonac vode i stavi na špaker. Uroni termostat u lonac ali ne da dira dno lonca ,več kroz njegov vrh provuci  komad ravne tanke krute žice tako da on bude na sredini žice,a uronjen cijeli u lonac. Prisloni krajeve žice na livu i desnu stranu lonca. Kako se voda bude grijala,prati jeli otvara.

Ako ne otkloniš problem,a skuter bude i dalje uredno vozia i ima snage , e jebiga onda ulij mješavinu antifriza i destilirane (ŠTA U STARTU TRIBA BIT U POSUDI, DAKLE NIKAD SAMO VODU!). Jer antifriz sam po sebi povečava točku vrelišta,pa valjda neče barem kuhat...

EDIT 2: Ali prije nego uopce počneš radit ovo šta san napisa,SKINI PUMPU VODE I PROVJERI JELI PUMPA UOPČE VRTI ,AKO VRTI ,VIDI  KAKVO JE STANJE  IMPELERA UNUTRA. PROVJERI JELI  POHABAN!!
Može se desit da se impeler samlija pa vrti u prazno...

pazdrkan:
i mom kolegi već godinama povraća na čep ali i dalje vozi.....
i još sam na nekoliko modela vidio....što novih što starih, mislim da je neka mana

istipa622:
cek pa kakav je ovo NRG?? da nije mozda runner  ;D

I meni isto izbaci oko 2 deci vode ako nalijem do čepa....i kad izbaci taj višak onda je sve ok  :dontknow:

ivanm:

--- Citat: aless_91 - 11 Svibanj, 2010, 20:54:19 ---evo decki ovak to izgleda nakon 5-6 km voznje!!!

--- Kraj citata ---

kupi novi čep za piaggio nrg power i stavi ga gore..

igor.sb:

--- Citat: Joke/st - 12 Svibanj, 2010, 02:47:08 ---Provjeri termoprekidač na kileru koji pali ventilator,jer voda NE SMIJE KUHAT!

EDIT 2: Ali prije nego uopce počneš radit ovo šta san napisa,SKINI PUMPU VODE I PROVJERI JELI PUMPA UOPČE VRTI ,AKO VRTI ,VIDI  KAKVO JE STANJE  IMPELERA UNUTRA. PROVJERI JELI  POHABAN!!
Može se desit da se impeler samlija pa vrti u prazno...

--- Kraj citata ---

vec sam se smijao jednom, morat cu ponovo  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

NEMA VENTILATOR NA HLADNJAKU to ne postoji na 50ccm 2t

a i vodena nije kao kod tebe s desne strane, nego mu je u blokovima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju