Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nrg- vrije voda u posudi i curi van

<< < (7/8) > >>

Joke/st:

--- Citat: igor.sb - 12 Svibanj, 2010, 13:15:53 ---vec sam se smijao jednom, morat cu ponovo  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

NEMA VENTILATOR NA HLADNJAKU to ne postoji na 50ccm 2t

a i vodena nije kao kod tebe s desne strane, nego mu je u blokovima

--- Kraj citata ---
A jebiga kralju,ja neman blage veze o 50tkama.
Ništa,onda nek se zanemari moj post...

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 12 Svibanj, 2010, 08:52:52 ---kupi novi čep za piaggio nrg power i stavi ga gore..

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

I ne pretegnuti ga.

aless_91:
Istina ovo je runner ali zasto sam napisao novi NRG...??? Jer je gore sve od novog nrg-a... znaci masina struja hladenje i sve samo su rama i plastike od runnera....
Ja sam sinoc odzracio sistem i opet curi!!!  :dontknow:
Ovako ja cu to ovaj vikend sve poskidat i pogledat u cemu je problem, jer ova dva dana su mi zadnja u skoli i trebam jos nesto odgovarat pa ne stignem...
tako da  cu za vikend procistit crijeva i zamijenit killer, pogledat jos neke sitnice... opet ova glava kaj je sad na motoru nije nikad skidana do sada pa zato i nevjerujem da je dihtung glave mogao otici...
samo meni svi vicu to je normalno, al cini se da nije normalno jer ako ja naspem 2 l vode unutra nece prestat curit dok sve ne iscuri van...

dajte jos neke prijedloge ako imate da i to uvrstim u pregled ovaj vikend....   :drunken_smilie:

dino_180:

--- Citat: ivanm - 12 Svibanj, 2010, 08:52:52 ---kupi novi čep za piaggio nrg power i stavi ga gore..

--- Kraj citata ---
ivanm ti je rekao dobro.prvo odčepi čep i upali motor i vidi jel ti cirkulira voda.ak cirkulira u posudi znači da je protočno.ak ti je voda svjetlo smeđe boje to ti je malo od korozije nikaj strašno.treba stavljat antifriz jer on ne samo da na višoj temp.vrije nego ti i podmazuje vodenu pumpu semeringe itd.tak da je voda out.uzmi 30 kn i kupi antifriz.čep se steže ručno malo jače al ne prejako.jer ti dihtung(brtva)gumena u čepu ispuca pa curi.tak je meni na runneru 50ccm bilo..ak ti voda u posudi cirkulira to je onda radi čepa.i obavezno ga odzrači.ako ti i dalje bude prevruča onda makni termostat s poklopca glave al onda ga moraš dulje grijat.nadam se da si me shvatio.

dino_180:
sad sam bolje vidio sliku.ta boja ti je od korozije malo.jer da ti probija kroz glavu motor  ti nebi išo 3 na sat a možda ga ni upalit nebi mogao.znači samo antifriz!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju