Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nrg- vrije voda u posudi i curi van

<< < (5/8) > >>

aless_91:
brtva glave i cilindra su ko da sam ih sad iz ducana uzeo nezz jos cu pogledat mozda otkrijem kaj je....!

KrchKo:
evo ovak ja imam piaggio nrg power (nije da se hvalim  ;D) i imo sam slican slucaj... znaci van je pljuckalo  antifriz, ali meni se pregrijavo nakon 10 km, pa ovak, iso sam po nekom redu, promjenio sam onaj ventilator i lagere (vodena pumpa) na uljnoj preko koje ti se vrti cijeli rashladni sistem (evo slika http://www.imagesforme.com/show.php/729832_P9190088.JPG ) nakon toga sva crijeva sam promjenio jer neka su od dotrajalosti popucala... i dalje mi se pregrijvao i onda reko idem novi hladnjak stavit i imas moj  mali projekt u garazi pa ces vidit koji je hladnjak i sve... i za sad sve stima sam jos i dalje pljucka po malo... ali to sam iso na talijanski forum jedan i kaze ekipa da je to normalno na nrg-ima, barem novim znaci od 05. god. uglavnom zbog polozaja spremnika... da im je to mana... e da i sitnica mozda trebas odzracit malo sistem... dolje na poklopcu cilindra ima odzracnik pa nez ako si probo....  :sign188:

aless_91:
ja sam prvo pomislio da bi hladnjak trebao promijeniti, i sad cu to i napravit jer bass imam jedan u rezervi!!!
a budem i odzracio malo sistem ...
e da stavit cu i sliku kasnije da vidite koliko to curi van morat cu ic po killer pa kad se vratim ce taman bit vode po plastici....

aless_91:
evo decki ovak to izgleda nakon 5-6 km voznje!!!

SPecial:
Ovo nije NRG nego runner,nije li?
Ako su ti brtve nove i ako su pravilno postavljene i ispravno namazane brtvilom,onda nemam pojma sta bi moglo biti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju