Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Razmisljam o kupnji Malossi multivara za svog derbija, ali su mi rekli da multivar trga radilicu i da je bolje uzet polini speed control..Zanima me koliko ima slucaja da je nekome otisla radilica s multivaramo? Naravno od 125 kubika, pa nadalje..
nekima ode za 5000 km.....a nekima puno kasnije....a bolje ti je da ga ne stavis....
Nego kaj 2.? Speed control?
ja iam multivar hehe a negdje 4 i pol tkm ima na vxu i radilica mi je sad odustala vise ni nema zubica tako da ne preporucam
ccc znaci nista od multivara.. A sad dal se isplati dat za speed control.. bojim se da ne dobim zeljene performanse..
a kaj ti zelis
Pa da mi ide skuter osjetno bolje neg s serijskim prijenosom..
lakse rolice,tvrdji federi kvacila...stavis ko ja od sp 180 i ide na zadnji na dodavanje gasa
Kod mene su iste rolice ko i za vxr jel? Zaboravio sam kojih si dimenzija.. Vec imam crvene federe spremne, samo se cekao prijenos, ali vidim da nis od toga sad..
nisu iste,ti imas teze
frend mi ima poliniev multivar motor se preporodio stvarno duoboko preporucam jako kvalitetan proizvod
Jel ima još slučajeva da je nekom otišla radilica s multivarom.. Ja sam u nedoumici između malossija i polinija..