Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
polini svakako uzmi.. jer je puno kvalitetniji za razliku od malossia, i to mnogi mogu potvrditi...mislim da ti je polinijev variomat oko 1100kn..
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
frend je imal na vxu multivar i nie sj#bo radilicu neg se sjebala piksa na variomatu ona u koju ulazi bolcna i to nakon nekih 7000 km...tak da ga je mogel bacit i kupit polini
Moguće da je onda uzrok tog problema kriva ugradnja ili ?? Mislim općenito ne na ovaj primjer..
nebi rekel dae kriva ugradanj...u servisu su mu ugrađivali a dečko koi mu radil je bil super majstor..moguće zbog prelaganih rolica i klizača kak igor veli.
Hoće i to provjereno. Ja sam stavio nove klizače i nove rolice, napravio možda 300km i već su se vidjeli tragovi na zubima. I nemaju veze ni klizaži ni rolice s tim, nego kalota koja je debilno napravljena. Zubi na kaloti ne naližu kako treba na zube na radilici i zato malo po malo provrti. Ja sam svoje zube malo naoštrio ali opet nema nekog efekta jer je razmak između zubiju dovoljan da kalota provrti po radilici. End of story. Ili polini ili trgaj radilicu.
a nova radilica i ruke su malo vise od 100kuna