Kad neznaš što bi, svali na drugoga.
Kad shebeš a hočeš prikriti, svali na drugoga.
Kad ti je dosadno, svali na drugoga.
Kad muljaš bez pokrića, svali na drugoga.
Da nastavim?
Koliko od članova je zapravo razmislilo kako to izgleda sa druge strane, mod/admin strane?
Koliko ih se zapitalo, pa čekaj, da nisam ja kriv za to?
Koliko od vas se zapitalo dali bi pobrali batina da nekome u facu kažete da mu hebete mater ili slično?
Koliko od vas bi se uopče razgovaralo ovako kako razgovarate da ste u 4 oka?
A još bolje, koliko vas se zapitalo, dali ima smisla ovo što postam, iz prvog lica?
Samo neka pitanja na koja vidim da nitko nije dao odgovor. Sve se svodi svali na odgovorne, zašto bi ja bio kriv?
A ono što je najbitnije.... Sa mnogim ljudima sa bio u kontaktu, brisao im postove da ne dobiju ban, micao topice da ne dobiju ban i isto tako im svaki put poslao PM sa obrazloženjem.
Ono najljepše od svega, što mi daje volje da se vratim svaki dan na forum, koliko mi ovo malo vremena dopušta, je činjenica da sam sa SVAKIM od njih brz ikakvih problema riješio problem.
Nije bilo represije, nije bilo problema, dečki su shvatili što su napravili krivo i potrudili se biti odgovorni i korektni pa ne zajebati opet. (svakome se desi propust, bože dragi, nitko nije idealan)
Na tome im svaka čast. Nitko od ekipe iz kvarta mi nije na zubu, s nekima sam se porječkao ali to nije bio razlog da im krenem banove davati ili slično.... Ako je bilo problema, riješili smo preko PMa.
Isti oni imaju lufta, upozori ih se ako se pretjera ali nema represije s moje strane! Bože dragi, nasmijao sam se do suza na njihove zajebancije i ne smetaju me ni najmanje.
Ali, ova strana koja se žali.... Ma ne da nemaju prava nego su u takvom kreditu u kakvom Grčka nije. I na temelju toga si dati pravo zahtjevati nešto? Tražiti povlastice? Sramota....
To samo pokazuje koliko nemaju obraza, koliko ih zaboli za članove, za svoje postupke i lako može značiti da če se priča nastaviti.
Interesantno je da Slowu, meni (samo kao primjer stavljam) i još velikoj količini članova nikad nije palo na pamet zahebati nekoga jer drže prvenstveno do sebe, svoje časti i odgovornosti da budu korektni.
Takvi članovi kad se žale, odmah ih se sasluša, izađe u susret i situacija se riješi isti tren. Dakle, ostali po listama, ne da nisu zaslužili pravo na prigovore nego nisu zaslužili pravo da budu tu več su ovdje na debeli kredit sa kamatarskim kamatama.
Jednom na listi, nosi svoje a ako niste sposobni odgovarati za svoje probleme, prevare i muljaže onda po mojem, niste ni zaslužili da budete tu gdje još uvijek ima poštenih, ispravnih i kvalitetnih članova koji bi pratili projekte i svoje i tuđe da na svaki svoj post na dobiju tonu gluposti. Osobno, i ja sam prestao pratiti svoj jer mi se neda. Dakle, problem nije u ovih 95% članova, problem je uvijek bio i ostao samo u onih 5% koji su najglasniji a ne zaslužuju to.
Meni je osobno žao što se tu nemože više napraviti po tome jer vidim da su mnogi članovi izgubili volju za pratiti svoje projekte a to mi je bio največi gušt. Mmaria pratim na drugom forumu. Čovjek je toliko daleko došao sa znanjem da je to strašno.
Predivno za čistati, učiti i razmišljati kako to prebaciti u praksu. Aeroxtuning radi par dobrih projekata. I on gubi volju. To su samo neki. Slow isto niš ne piše.... Di su svi ostali kvalitetni članovi koji zaslužuju da budu tu, da doprinose zajednici kroz svoj trud, novce, znanje i volju da to besplatno podijele sa ostalim članovima foruma? I umjesto da im se divimo na tome, ne... onih 5% mora zasrati sve za ostalih 95% i to je razlog zašto nemate nikakvo pravo se žaliti, zanovijetati ili po meni uopče biti na forumu jer svojim ponašanjem, neodgovornošću, nezrelošću ne doprinosite nego štetite ostalima.
E pa ako i ostali smatraju da je ovaj forum otišao k vragu, nek se dobro zapitaju tko su i kako su oni doprinjeli da se to ne desi prije nego bace drvlje i kamenje po nama koji se trudimo koliko toliko držati stvari na mjestu.