nezz , mislis na neodgojene na dottorea i luxa mozda.. vjerujem da bi te mogli gledati u oci bez treptanja...
uglavnom upoznao sam likove, sa dottoreom sam dosta dugo bio, sa luxom dosta ali ipak malo manje, likovi su sasvim ok po meni, oboje su imali konstruktivne odgovore na probleme, a sada o razlozima zbog kojeg su poceli zezati modove stvarno ne znam, npr ono sa GUZom, je meni bilo smjesno, ja se osobno nebi uvrijedio jer je to ocito samo sprdanje kao sto pola ekipe se sprda u offtopicu pa onda stvarno nezz, ili ono sa igorom kada je mrcina digao nos zbog onoga linka, a tu vecer je pola foruma preko msna bilo prcano sa tim linkom...
dottore i delux - pojma nemas tko su oni to ti mogu reci, ali blago bi bilo reci da su dvolicni... i jako malo znas...
uglavnom sto se mene tice ne fale forumu ni malo,
bannani su zbog toliko puno razloga vec da je to smijesno.. uglavnom delux je trajno bannan, a i dottore ce biti vec vidim...
o tim forama koje su tebi smjesne, koje su meni dosadne, to je u biti najmanje bitno, jer kao sto rekoh, da samo pogledas evidenciju koliko su PMova upozorenja dobili, koliko je tu trolanja i vrijedjanja bilo, koliko je tu bannova u ovo kratko vrijeme bilo, koliko su jos i klonova otvorili,
rekao bis im da stvarno nisu smjesni... a o treptanju.. to nebih komentirao, ali kao sto rekoh slabo ih poznajes...
igor_sb se ispricao i mrcini i jos nekima i sam je rekao da je pretjerao , tako da ni tu ne kuzim o cemu pricas kao sto nisam skuzio ni ono za aeroxtuninga..
nekako mi se cini da nisi u toku ?
i da , to su clanovi koji su dobrodosli na forum i nikako ih nemoj mjesat s onim drugim , dakle muljatorima, prevarantima, trolevima, i klonerima...
Ps
evo npr ekipa iz kvarta je postala sastavni dio foruma i recimo ne sjecam se kad je netko od njih bio u zadnje vrijeme bannan, prilagodili smo se malo mi njima, malo oni nama, ali sve super, pomfrit i kola vladaju medju nama i nikakvog problema..
zapitaj se malo gdje onda u biti ovo vodi ?
da li si se pitao recimo zasto se bruno i goki u ovoj temi bune ?