Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
O forumu - nastavak teme Profil
CoK:
Samo pozitivna iskustva imam sa strane foruma jer je toliko ljudi spremno pomoc sto nebi ocekivao od nekog blize sebi. Tu se mogu prepoznati par njih (nabrojit cu ako je potrebno) i svaka im cast. Ostali koji komentiraju projekte ili slicno isto,svaka cast ako se nekom nesto dopada pa prokomentira ili ako se ne dopada,savjeta nikada dosta. Nekima je forum za ucenje,nekima za chatanje,neki radi dostupnosti dijelova...ali uglavnom svima pomaze. Pravila su jasna i ako se ne postuju jebiga desi se to kaj se desi. Znam i sam ::)
Giz:
Daj si vas dvoje odite na kavu ondaaaaa... :laughing7:
CoK:
Obicno se od tebe ocekuje poiscrpan odgovor,neznam zas sad nije :laughing7:
Zar je i Giz zajebant? ::)
Giz:
Giz je samo Gargamel, nikako zajebant. Možda malo i dežurna vještica. :beah:
No nečemo u OT dalje. Budem ja sad i ovih par odgovora prebacio u OFF. :laughing7:
Drnda:
--- Citat: speed - 02 Svibanj, 2010, 15:12:05 ---ovdje se u prvom redu misli na mene :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
cek ja tebe sada ne kuzim....navaljaju ti modovi ako su ozbilnji,nevaljaju ako su opusteni i zarfkavaju se :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
bananka nitko nije dobio ako nije bio kriv za nesto,vrijedanje i sl.....
a zo sta je prije dvije godine forum bio drukciji....
pa bio je... bilo nas je i ispod 1000....sada nas je skoro 5000....aj malo razmislite prije nego recete....
ispeci pa reci..... :frajer:
--- Kraj citata ---
iskreno nezz u cemu si se ti prepoznao jer nije o tebi rjec.. ali ako si priznao , nema povratka... :toothy12: :toothy12:
samo cu reci nesto, nisam siguran jel to u garazi ili projektima bilo se dogadjalo, ali smetalo me, speed ne mislim na tebe tu, ti si nas OLD SKUL FUSER :toothy11: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju