Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
O forumu - nastavak teme Profil
Giz:
Gle, našao si se prozvanim i uvrijeđenim a time samo potvrđuješ ono što sam napisao. Vratio si dugove, svaka ti čast i s moje strane imaš po tom pitanju respekt jer mnogi to ne naprave a niti ne razmišljaju o odgovornosti koju to nosi sa sobom.
Brisanje s foruma radi toga nema nikakvog smisla, da su htjeli, več bi bio pobrisan no poanta priče leži u činjenici da se treba s nekim stvarima pomiriti. Zgriješio si, ne nestaje to preko noći al da si do sad koliko sam primjetio, na dobrom putu. To je istina. Ova gesta sad ti je nepotrebna.
Netko ti je zbrisao avatar, osobno nisam za to i tu sam na tvojoj strani jer nije bio uvrijedljiv niti provokativan. Malo zafrkancije nikome ne škodi i dapače, po mojem, preporučljiva je. Što se mene tiče, osobno da me smetalo, poslao bi ti PM i ZAMOLIO te da promjeniš kao što sam i napravio nekim članovima. Sumnjam da bi bilo problema oko toga da je taj netko tako postupio. Neču biti ničiji odvjetnik, al stani na loptu i ne brzaj. Eladio se maksimalno trudi držati koliko toliko neku slogu ali i mi smo ljudi pa se griješi neki put. Istina, rijetko je tko to sposoban i priznati, ali dešava se. Ono najbitnije je činjenica da se dobro promotri situacija i činjenice prije nego se prema nekom članu skrate sve povlastice. Tebi se ne brišu postovi, ne dobivaš banove ili tako nešto.. barem ja nisam primjetio, dok kod mengelea i deluxa je situacija suprotna. Vodi se evidencija, i mi modovi/admini pričamo a ako je stanje prema članu takvo, to je zato što je to apsolutno sam kriv kroz svoje ponašanje.
Dakle, nemožeš reči da te netko od nas ima na piku. I ja sam se zakačio sa mengeleom, no nisam na svoju ruku djelovao dok se nisam konzultirao sa ostalima. Tek kad se uvidjelo što činjenice nose, postupak je promjenjen jer on svojim ponašanjem nije pokazao da zaslužuje drugačije.
Dakle, ne delaj pi*darije, ohladi se, popij pivo i bit če bolje. :)
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Svibanj, 2010, 01:20:10 ---ma necu govoriti o modu koji je, zaboraviti cu na to, smeta me , ali predjem ja lako preko toga, nije sada nesto strasno, samo me zasmeta takve sitnice..
--- Kraj citata ---
ovdje se u prvom redu misli na mene :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
cek ja tebe sada ne kuzim....navaljaju ti modovi ako su ozbilnji,nevaljaju ako su opusteni i zarfkavaju se :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
bananka nitko nije dobio ako nije bio kriv za nesto,vrijedanje i sl.....
a zo sta je prije dvije godine forum bio drukciji....
pa bio je... bilo nas je i ispod 1000....sada nas je skoro 5000....aj malo razmislite prije nego recete....
ispeci pa reci..... :frajer:
CoK:
Neznam kakav je bio SS kojeg svi spominju,ali ovaj je uglavnom super. Ponekad koji padobranac al eto sta je tu je.
Modovi: :icon_thumright:
Ekipa: :icon_thumright:
Padobranci: :thebirdman:
eladio:
gle, u pravu je drnda kad ocekuje od nas jednake kriterije,
nije to lako, kao sto i sam vidi da nije lako biti mod, ali mi cemo se truditi :icon_thumright:
i kao sto sam rekao , uvjek svaki forumas , ima pravo na pristojnu prituzbu ovdje , to ce pravilo biti dok god sam ja tu admin :icon_thumright:
eladio:
--- Citat: CoK - 02 Svibanj, 2010, 15:19:32 ---
Modovi: :icon_thumright:
Ekipa: :icon_thumright:
Padobranci: :thebirdman:
--- Kraj citata ---
u biti dosta kratak a precizan komentar kako i ja dozivljavam stvari :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju