Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

O forumu - nastavak teme Profil

<< < (10/11) > >>

Hinjavac:
Cok: SS je na pocetku funkcionirao jako dobro ali su onda admini i moderatori počeli uvoditi neka divlja pravila a sve zbog provokacija ini ekipe, koja se pokušala nastaniti i na ovoj forum ali Bogu hvala pa su otkantani.

mara_046:

--- Citat: Hinjavac - 02 Svibanj, 2010, 19:42:03 ---Cok: SS je na pocetku funkcionirao jako dobro ali su onda admini i moderatori počeli uvoditi neka divlja pravila a sve zbog provokacija ini ekipe, koja se pokušala nastaniti i na ovoj forum ali Bogu hvala pa su otkantani.

--- Kraj citata ---

POTPIS!!!  a mudri sjecas se bikera? pred sami raspad on je tamo prosipo fore i pokuso odrzat forum hahahah

Faba:

--- Citat: CoK - 02 Svibanj, 2010, 15:19:32 ---Neznam kakav je bio SS kojeg svi spominju,ali ovaj je uglavnom super. Ponekad koji padobranac al eto sta je tu je.

Modovi:  :icon_thumright:

Ekipa:  :icon_thumright:

Padobranci: :thebirdman:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
 :icon_thumright:
 :thefinger:

Apsolitno se slazem s tobom,velika vecina ekipe sa MSa je zakon! :headbang:
A nekim adminima/modovima bi trebalo spomenik doc kolko se trude da ovaj forum ostane kakav je  :klanj: :klanj:

marko_AeRoX:
ja sam na ovom forumu negdje godinu dana... mozda manje ili vise, neda mi se ic gledat sad na profil. bome ne pratim. uglavnom, stvarno ima puno ljudi koji hoce pomoci. modovi su i vise nego dobri uz koji neobjasnjivi ban koji uleti... uglavnom, ekipu nisam ni poznao jos dobro dok je bio onaj zagorje tour kad su dosli do mene na kraju i stvarno svaka im cast... zajebanti do kraja. i nedavno evo isto bilo par clanova kod mene (na onom mini meetu) i super su decki stvarno. isto, svaka cast slowu koji mi je poklonio plovak i nije htio cuti za pare (jesi car :icon_thumright: ) i horvatu kojeg nazalost tu vise nema. moram priznat da sam dosta znanja o skuteru dobio bas od njega... ofc, tu su i robi i efz, poggi i također glavom i bradom sef parade nas eladio koji mi je u najtezim socijalnim vremenima poklonio majicu (  :toothy9: )

stvarno ekipa s foruma je zakon... ovi kvartovci su no comment  :nono: iako za burek i colu bi dal dusu, sunka i gemist su jos uvijek bolji  :notworthy:

suckers!  :toothy3:

PROOF:
nije forum sto je nekad bio ali je jos uvjek daleko najbolji na ovim prostorima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju