Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

O forumu - nastavak teme Profil

(1/11) > >>

Drnda:
evo da i ja iznesem svoje misljenje.. lux je barem prcao nekada likove koji pametuju a nikada svjecicu odvili nisu , to mi ne smeta, imao je dobre odgovore na probleme, bannan je za svaku glupost koliko vidim, a da slazem se sa gokijem i to mi je jos barem 15 clanova potvrdilo.. forum je prije pola godine-godinu bio puno puno bolji.. sada samo problemi neki.. i bas sam danas pricao sa likom i rekao je da i on misli ako se ovako nastavi da ms propada kao i ss...

eladio:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Svibanj, 2010, 23:22:35 ---evo da i ja iznesem svoje misljenje.. lux je barem prcao nekada likove koji pametuju a nikada svjecicu odvili nisu , to mi ne smeta, imao je dobre odgovore na probleme, bannan je za svaku glupost koliko vidim, a da slazem se sa gokijem i to mi je jos barem 15 clanova potvrdilo.. forum je prije pola godine-godinu bio puno puno bolji.. sada samo problemi neki.. i bas sam danas pricao sa likom i rekao je da i on misli ako se ovako nastavi da ms propada kao i ss...

--- Kraj citata ---

i ja sam cuo da sam sve muljatore i prevarante recimo davno trebao bannat s foruma, dakle sve koji su na crvenoj listi , i to trajno , sta kazes na to ?

takodjer sam cuo od puno puno clanova da sam preblag, jer prvo svakog clana upozorimo, pa upozorimo jos jednom , pa damo bann na 1 dan, pa opet kratko pa opet, pa tek kad taj isti pocne pljuvat sve u 16 tek tada takvi clanovi pocnu dobivati po 20 dana bann.. da je to premekano  :dontknow:

naravno ima puno clanova i koji su rekli oprosti, desilo se nece vise... nisam cuo da se oni bune , dapace...

uglavno, cuo sam i da sam idiot sto uopce dajem sansu takvim muljatorima i prevarantima, trollovima i klonerima, da im pokusavam objasniti da nisam ja taj koji je varao nego su si sami krivi, da nisam ja taj koji je muljao vec su sami to napravili, da nisam ja taj koji spamma bez obzira na opomene , da to oni rade.. rekli su mi da im uopce ne pokusavam objasnjavat jer namjerno od mene rade glupana...

isto tako su mi mnogi govorili da bi forum bez tih frajera u biti bio ful super... da nemam sta cekati..

sta ti mislis recimo o tome drnda ? da li se ti recimo osjecas ugrozeno ? ili si samo cuo price?

Drnda:
sve si u pravu, ali nezz prije je forum bio posve drugaciji, puno bolja atmosfera je vladala, sada se za puno banalnije stvari popusi bann na koji dan...

eladio:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Svibanj, 2010, 23:42:08 ---sve si u pravu, ali nezz prije je forum bio posve drugaciji, puno bolja atmosfera je vladala, sada se za puno banalnije stvari popusi bann na koji dan...

--- Kraj citata ---

ali tko to ? tko je to za banalnu stvar popusio bann? reci konkretno ?

imam potpunu evidenciju i mogu ti potvrditi da nema niti jednog banna , bez da nije bilo vise ponavljanja nekog kresenja pravila i to nakon sto je prvo isti clan lijepo upozoren da to vise ne radi...

i to se radi uvjek o 2-3 ista clana uglavnom , vrlo neodgojeni decki , koji mi nebi mogli pogledati u oci kad bi me vidjeli

Drnda:
nezz, cini mi se aeroxtuning i jos netko nedavno, nemogu se sjetiti nicka stvarno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju