Ovo je istiniti dogadjaj koji se dogodio 18.8.2007.
Moj prijatelj je imao NRG MC3 50ccm, i isao je na more s njim 2 puta ove godine u Crikvenicu. Svaki puta su bila dvojica na skuteru. I svaki puta je sve dobro proslo.
Skuter je bio odlican bez greske sa 24 000km predjenih i tada ga je prodao drugom prijatelju iz kvarta.
I on je odlucio poci na more 2 tjedna nakon prodaje skutera tocnije 18.8. Prije toga sam primjetio da divlja sa skuterom i stvarno je bio lud. Vec je zaradio par kazni u medjuvremenu...
18.8 krenuli su na more sa 3 skutera, 2 NRG-a MC3 i novi Power, i X8. Na NRG skuterima bila je po 1 osoba, a na X8, 2.
I tako, oni su krenuli starom cestom prema Crikvenici i sve 5, do posljednjih 10-ak km prije Crikvenice. Decko sa MC3 NRG skuterom je bio prvi i kako je cesta isla nizbrdo, ganjao se 90-100km/h i u jednom lijevom zavoju odlucio je baciti pogled iza sebe da vidi gdje su ova dvojica, i nije ih vidio. Drugi puta je stojecki pri brzini od 90km/h okrenuo glavu iza i vec je lagano sletio sa asfalta na makadam uz cestu. Isao je po makadamu uz rub ceste i nije mu bilo druge nego gledati kako ide u stijenu direktno...(tada je razmisljao hoce li prezivjeti ovo i jos dosta toga je proslo kroz glavu...) i stojecki na jurecem skuteru je isao u stijenu i direktno se zabio pri brzini od 90km/h....
On je srecom katapultiran iz skutera, jer je samo gledao kako ce i na koji nacin izletjeti, i odletio je 20m dalje i pao je na straznjicu prosavsi bez ijedne ogrebotine, prijeloma. Ima samo 2 manje masnice na straznjici.
Dolazi k sebi i nevjeruje, dodiruje noge, ruke tijelo i misli da je mrtav, kada je vidio hrpu ljudi koji su stali onda je dosao k sebi...
Ima tu jos zanimljivih i nevjerojatnih detalja price, uglavnom njemu nije nista, cak se i okupao 5 dana, a skuter, totalka.
Ovo je nevjerojatno znam i sam, ali kada sam vidio skuter, onda sam povjerovao.
Prednji kraj skutera je sljepljen sa sredinom skutera, zadnji kraj je prelomljen prema suvozacevom sjedalu, pukao blok, rama, prednji kraj totalka... nisu htjeli zvati policiju i ostavili su skuter 5 dana na mjestu nesrece i netko je pokupio akumulator, trubu i sav alat iz prtljaznika...
Evo nemam slike skutera jer je prodan za 800kuna, a placen je 6000kn.
Ako nabavim, staviti cu ovdje.
Ovo je samo isjecak dogadjaja, ima tu jos puno detalja, ali je ovo istinito. Ako nabavim slike, stavim na forum.
Mozda nesto cujete o ovome jer je bilo dosta svjedoka...