Posjet Moto partju MEĐUGAS –Dicmo 1.9.2007
Subota dogovor je da krećemo od mene u 15 sati .. Na vrijeme dolazi Charli i Alonso, čekamo 15 minuta i krećemo. U Dicmu smo za svega petnajstak minuta. Još nema puno motorista smještamo se uzimamo piće kad evo Čička kasnija je i vidija nas je ali nas nikako nije moga stignut... Masu poznata svita pijemo ali glad čini čuda i uzimmo spizu neki čevape neki kobase ,,,svakako spiza je iznenađujuće dobra. Još se malo zabavljamo i krećemo u defile, sve protiće u najboljem redu samo nas skoro nije zabušija lokalni skuteraš. Svi mu uredno pozdravljamo majku i nastavljamo do fažol stanke.... Ajme fažol za 10, a mi nemožemo nego jedan pijat proklinjemo kobase i marendu jer nam je upropastila fažol, i tako nekih sat i krećemo na prostor gdje će biti parti, normalno ja i Charli kako ne bi iznevjerili Ljubu prijavljivamo se u sporoj vožni i bacanju LAMELE od RABE... ,a kako nebi iznevjerili našeg prijatelja Ljubu i Predatore nismo zadnji a bogme ni prvi. Uzimamo utješne nagrade za takmičenje , a naš Čičko je tužan jer nema takmičenja u ispijanju piva jer kaže da samo tu imamo šanse. Pošto smo mi mladi klub i imamo mlađahne članove ,a mrak je uveliko pao moramo kući sve pozdravljamo i bježimo, samo naš Čičko ostaje da brani koje kluba.
I onda 3.09.2007. u Slobodnoj Dalmaciji na str 30 izašao je maneken koji neki znaju