Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zg meet, nedjelja, 9.5 - Do Sljemena

<< < (10/25) > >>

aless_91:
fakat onak ako ovakvi budu iduci meetovi ja necu ni dolazit vise ja sam lijepo reko za razkliku od nekih da bar neznam ocu li doc... i kaj je onda bilo procitam da njih dvoje nece doc i ja sjeo na motor i laganini jos nas troje do kremica dodemo gore i gore samo dottore i hinjavac onak.... sve cekam oce li jos itko doc i na kraju se pokupili doma!!!! organizacija je u banani..... a sjecam se ko da je bilo jucer pretprosle godine bilo je samo night meet zg na forumu i niko se nije javio da ce doc pa je doslo oko 20 motora....

ivanm:
recesija  :icon_biggrin:

zvons7:
Ja sam jučer bio s motorom do sljemena i bila je neka ekipica išla gore s 2 skutera(luna i vespa) i vespom px200

x-lite:
ja ipak mislim da je glavni uzrok lose organiziranog meeta njegov ogranizator/i jer lose poznaje ekipu

a ovo spominanje recesije kao uzrok losih meeteva je glupost i moj savjet je da takvi prodaju skuter/motor i nek se voze tramvajem il idu pjeske  :)

ivanm:
ma nemoj..
a kaj bi trebo organizator doma slat pozivnice?
lijepo čovjek gore kaže da je prije došlo i 30 ljudi a da nitko nije rekao da će doć..
stare ekipe nema, pogotovo sa svijeta skutera, a od ovih novih nikako se dogovoriti, svatko ima uvijek obaveze, itd...
možda kad zatopli bude bolje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju