Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zg meet, nedjelja, 9.5 - Do Sljemena
ToNYGP1Racing:
Evo i da ja konacno oragniziram neki meet u nadi da ce nas doci malo vise.. :icon_biggrin:
Da odemo se malo izivljavat na Sljeme. :toothy10:
Imate anketu, pa odgovorite...
ToNYGP1Racing:
Jbg. Zaboravih da je rally Sesvete tada...
Ako hoce, neka nektko 2. preuzme organizacuju ili dođite na rally... :( :(
ivanm:
ja sam za, ako nitko neće ja idem sam... i tak su ovi moji zg meetevi 3 čovjeka ;D ali bi krenuo nešto ranije jer popodne imam doma obaveze..
znači na krematoriju se nađemo u 13h npr, onda trka na sljeme, tam popijemo cugu i onda kud koji mili moji, neki mogu dole na zagorje a neki natrag za zg..
marko_AeRoX:
--- Citat: ivanm - 03 Svibanj, 2010, 07:56:40 ---ja sam za, ako nitko neće ja idem sam... i tak su ovi moji zg meetevi 3 čovjeka ;D ali bi krenuo nešto ranije jer popodne imam doma obaveze..
znači na krematoriju se nađemo u 13h npr, onda trka na sljeme, tam popijemo cugu i onda kud koji mili moji, neki mogu dole na zagorje a neki natrag za zg..
--- Kraj citata ---
ja sam nedavno isto imal u planu meet na sljemenu... ali ja dolazim sa zagorske strane... za vas ne znam :toothy3: nije mi bas u prilog da me vide gore u domu na puntijarki jer zadnji put smo pokrali 15 krigla od žuje :laughing7: ak me prepoznaju, naj#bo sam... :toothy3:
mislim da s moje strane nas moze par doci... moguce da naj**** frenda koji je kupil od horvata roxa :icon_thumright:
aless_91:
ja bi doso ak cu imat skut posto se malo preslaze, a samnom bi dosla jos dvojica vjerojatno ak ne i malo vise njih.... no jos javim jer fakat neznam ocu slozit motor do tad a mozda i skrpam koji motor od nekog od frendova...
ovo oko 1 pa tam negdje do 3, pol 4 meni odgovara...
usput meni se bas i ne da do sljemena em ce mi trebat tri gladne godine do gore a i rade da ostanemo na kremicu zajebavat se malo i odletimo dolje na zvjezdu u birc jedan na cugu i popricat jos... al kak vi hocete..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju