Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zg meet, nedjelja, 9.5 - Do Sljemena

<< < (9/25) > >>

3alfa3:
Bilo meeteva u ZG do prije koju godinu gdje je u pravilu bilo barem 30, a nerijetko i puno vise skutera

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

dino_180:

--- Citat: Hinjavac - 09 Svibanj, 2010, 15:35:58 ---pa onda se lagano napiše nemogu doć i gotovo. A ne kad čovjek pogleda forum 20 ljudi je napisalo da će doći. A od toga se njih 18 ne podnosi (a ono da ne pišemo razloge) e pa lagano idući meet molim vas da dođe što više ljudi i ekipa koja ima cvaje neka ponese od kuće starih ležajeva što su provrtili tako da se ovi nadobudni i nepodnošljivi obračunaju. (igraćemo umjesto paintballa ležajball) dakako učinak je isti kad te pogodi ležajem ostane ti modro plava znači nemaš izbor kao u paintb. da možeš imat žute zelene plave ili druge kuglice. Jbg ležaj je ležaj. (hint. trenirajte pogodtke u glavu)

--- Kraj citata ---
NTN ti pucaju tak da nikaj od toga.lol.gle sad ovak ja sam fakat uvjek za!ja navečer odem i vozim se po gradu solo kolko se želim vozit al fakat mi je skut raskopan.zato sam i reko da mislim da dolazim jer sam ga trebo složit jučer.nisam ja kriv.viša sila!!

sven_vx:
slozite nocni meet i dolazim 100%  :icon_biggrin:

DAMIR-RUNNER:
Billa Rotor oko 21;30??? :dontknow:

sven_vx:

--- Citat: DAMIR-RUNNER - 09 Svibanj, 2010, 18:10:24 ---Billa Rotor oko 21;30??? :dontknow:

--- Kraj citata ---
neka nas bude barem sa 5 skutera i idemo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju