Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zg meet, nedjelja, 9.5 - Do Sljemena
x-lite:
netrebaju nikakve pozivnice nego samo treba okrenut nekoliko brojeva telefona i u pol sata ce se skupit bar 10-15 ljudi ak poznas brdo ekipe i to ak treba svaki dan :)
a ovo organiziranje manjih meeteva tjedan dva unaprijed je totalna glupost jer najbolji meetovi i opcenito dogovori su nabrzinu a ne neznam kolko unaprijed
aless_91:
--- Citat: x-lite - 10 Svibanj, 2010, 14:40:55 ---netrebaju nikakve pozivnice nego samo treba okrenut nekoliko brojeva telefona i u pol sata ce se skupit bar 10-15 ljudi ak poznas brdo ekipe i to ak treba svaki dan :)
a ovo organiziranje manjih meeteva tjedan dva unaprijed je totalna glupost jer najbolji meetovi i opcenito dogovori su nabrzinu a ne neznam kolko unaprijed
--- Kraj citata ---
potpisujem :icon_thumright:
a sto se tice buducih meeteva ja sam planirao neki grill meet organizirat tam iza 10.6. kad mi matura prode... i to bi izgledalo nekak ovak da se skupi ekipa i nademo se svi na bundeku negdje popodne oko 4 recimo i da svatko da po 30-40 kn i nas par se zaletimo do konzuma i kupimo cugu i meso i napravimo rostilj... kad se fino najedemo, ispricamo i iz zajebavamo taman ce pocet lagano padat mrak i onda neka voznja po gradu... al ne bi htio da se onda nitko ne pojavi.. ispod 15 ljudi necu radit nista...
kaj vi kazete, ak se slazete stavit cu temu tam 2 tjedna prije meeta i nac jos nekog da to izorganiziramo kak se spada!!!!
marko_AeRoX:
--- Citat: aless_91 - 10 Svibanj, 2010, 18:09:10 --- potpisujem :icon_thumright:
a sto se tice buducih meeteva ja sam planirao neki grill meet organizirat tam iza 10.6. kad mi matura prode... i to bi izgledalo nekak ovak da se skupi ekipa i nademo se svi na bundeku negdje popodne oko 4 recimo i da svatko da po 30-40 kn i nas par se zaletimo do konzuma i kupimo cugu i meso i napravimo rostilj... kad se fino najedemo, ispricamo i iz zajebavamo taman ce pocet lagano padat mrak i onda neka voznja po gradu... al ne bi htio da se onda nitko ne pojavi.. ispod 15 ljudi necu radit nista...
kaj vi kazete, ak se slazete stavit cu temu tam 2 tjedna prije meeta i nac jos nekog da to izorganiziramo kak se spada!!!!
--- Kraj citata ---
ima nas koji bi dosli, al nam je malo problem po mraku vozit doma...
ovak nekaj je bil zagorje tour zadnji, ne znam kaj kico ceka, malo se umislil :toothy3: svi se nadaju novom :icon_thumright:
doritos:
ja cim dojdems puta i slozim ubrzo skut do kraja , mene ce biti ubrzo na svim meetevima....
jedva cekam i bit ce zajbancije i svega... :)
aless_91:
--- Citat: doritos - 11 Svibanj, 2010, 10:59:20 ---ja cim dojdems puta i slozim ubrzo skut do kraja , mene ce biti ubrzo na svim meetevima....
jedva cekam i bit ce zajbancije i svega... :)
--- Kraj citata ---
oke drzim te za rijec.... :icon_thumright: onda te mogu predbiljezit tam u 6. mjesecu za grill meet....?! :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju