Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zg meet, nedjelja, 9.5 - Do Sljemena
Hinjavac:
Ono meet je bio do jaja. Dodemo ja i dottore iz brod i produzimo na kremić odma gore smo bili u 13.05. NEMA NIKO sacekali 10 min dosla ekipa sa folke njih 4 motora bili gore još pola sata i lagano se razišli.
Iskreno ove organizacije postaju smiješne.
Zadnja 3 meeta u zagrebu.
1. Ja organizator i još jedna osoba
2. Ista stvar
3. Ja (bez organizatora) i još 5 ljudi dođe koji uopće nisu pročitali na forumu nego su ih zvali.
Samo da mi je znati gdje je sva ekipa od prošle godine kad smo radili meetove i preko 20 ljudi nedeljno. Jesu otišli iz grada ili samo sa foruma????
sven_vx:
meetovi jos jedino opstaju u rijeci di ih se u 15min skupi 20..a kod nas se skupi njih 5 u dva dana.. :)
Hinjavac:
Sven neki dan sam svjedocio u zg-u organizaciju meeta u roku 25 minuta. 16 motora. Najbitnija stvar u 23.00 tako molim te nemoj pricat gluposti. A i iskreno (znam da ces se naljutit brige me) nejasno mi je šta se javljaš u temu kad svi na forumu znaju da si se do sada minimalno javio za 10 meetova da ces doci pa te nikad nema.
sven_vx:
nista se ja ne ljutim..nego je vama ocito krivo sta ja ne dodem kad vas se skupi premalo i uvijek na mene racunate da cu doc 100%..uvijek napisem da cu doc i onda vidim da ce neki ljudi koje ne podnosim takoder bit tamo i zato ne dodem..danas sam htio doc,ali nisam jer sam ovdje vidio da nece nitko doc i nije mi se dalo ic gore bzvz..
Hinjavac:
pa onda se lagano napiše nemogu doć i gotovo. A ne kad čovjek pogleda forum 20 ljudi je napisalo da će doći. A od toga se njih 18 ne podnosi (a ono da ne pišemo razloge) e pa lagano idući meet molim vas da dođe što više ljudi i ekipa koja ima cvaje neka ponese od kuće starih ležajeva što su provrtili tako da se ovi nadobudni i nepodnošljivi obračunaju. (igraćemo umjesto paintballa ležajball) dakako učinak je isti kad te pogodi ležajem ostane ti modro plava znači nemaš izbor kao u paintb. da možeš imat žute zelene plave ili druge kuglice. Jbg ležaj je ležaj. (hint. trenirajte pogodtke u glavu)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju