evo vidim da spominjete yamahu majesty 400 pa da se malo nadovežem,ja ti nebi preporučijo taj skuter jer šef austoservisa gdje idem na praksu i gdje radim sezonski ima navedeni skuter i navozio sam se snjim,ovako nekako pre glomazan mi je,onda start nikakav, na 3 000 okretaja ubrzava do kojih 70 a onda tek digne,po zavojima i nije baš nešto,a šta se tiče starta evo šef uzeo multivar kevlar i deltu za njega ja ih namontirao gore ovo ljeto i skut sada krece na kojih 5 000 okretaja i ubrzanje je dosta bolje kao i start
ako voliš sportski izgled i oces da po zavojima se mozes malo zajbavat tj divljat definitivno nije za tebe majesty nego ja ti preporučujem t-maxa koji izgleda dobro,ide extra ....
evo susjed mehaničar prodaje t-maxa 2006 godište sa akrapom i polini variomatom ocuvan garaziran u vrhunskom stanju za 5 000 eura
a ako te zanima majesty i njega prodaje ovaj lik jer on je razočaran sa njegovim voznim osobinama i ubrzanjem jer to je skuter više za laganini vožnjicu i uživanje u prirodi