Uh evo da predstavim mog konja kako dolikuje!
By
ul71m0 at 2009-09-10
U pitanju je CPI Hussar 50cm 2T AC 2001 godiste presao je 13700km, kod mene je od proslog leta i dosao je u mehanicki katastrofalnom stanju! Nije imao kurblu, lezajevi na radilici otisli, problem sa strujom, al malo po malo sve sam to resavao i dok sam to radio polako sam poceo da imam vece prohteve sto se tice startne i krajnje brzine i tako igra pocinje
Stavljen je novi standardni klip, cilindar u dobrom stanju polovan, karike, bolcna, i lezajevi radilice! To sam sve pokupovao da ga osposobim da radi i cim je proradio pozeleo sam josh!
Ovaj cilindar koji sam stavio ima malo drugaciji ugao na koji naleze auspuh tako da kada ga namestim dobro nosaci masaju svoja mesta podosta, mogao sam da ga secem i varim novi nosac al sam skontao da je bolje da odmah uzimam rezonu!Sa ovim auspuhom Blacky i ja smo pre neki dan izmerili oko 9000obrtaja,tj on je ja nisam izasao na pravac i dosao sam do brda sa 8500k!
I tako sam pogodio sa madnesom da uzmem od njega njegov stari Gianelli Extra! Stize mi za vikend, pored njega imam zute malossi oprugice i trebace mi rolnice, i to je moje prvo pitanje za vas! Njegove standardne su 6.5g, ove u njemu ni ne znam koje su stavio sam ih samo da uplaim motor al dobro su se pokazale, znaci sa kojim rolnicama da krenem da se igram kada stavim spuh, kontam da treba neshto lakse od ovih mojih!
Za pocetak mislim da je to dovoljno rezona Gianelli Extra, rolnice neke gramaze??? i oprugice zute malossi!
Slike cu da stavim samo da bude lepo vreme i da ga uslikam!