Upravo se vratio iz radionice i evo sta je bilo!
Ovako sam zatekao kais posle gasenja motora:
A ovako je izgledalo kvacilo vidite koliko ima razmaka, tj nije torque pomeren do kraja...
Sledi odvtanje one velike matice, ovo sam uradio tako sto sam je stavio u stegu i alatom za skidanje filtera na kolima polako odvrnuo...
Pa zatim skinuo ovaj poklopac koji ne znam kako se zove
I onda imam sta da vidim...evo kako je izgledalo to unutra sve...
I posle ciscenja i podmazivanja grafitnom masti...
Posto su zute opruge bile pretvrde tj jako je cimao pri startu a posle gubio obrtaje pao je izbor na one koje su i bile pre toga a to su ove u sredini...
Evo kako stoji kais nov sada...
Kais 17.5 x 804, rolnice su ostale 4g, prvo sam probao sa 2 podloske ispred ventilvara i rezultat je katastrofa, probao sa jednom losiji start u odnosu na normalu pre cele ove zbrke sa torque i u principu losija krajnja sa tim novim kaisem...
Dok sam se vozio iu probavao osetim neke cudne vibracije i ne da mi djavo mira kad sam vec poceo posao ajde da vidim sta je problem, kad imam sta i da vidim.Na osovini torque koja ide na primar imaju 2 lezaja onaj iglicasti koji ide do bloka i onaj obican sa kuglicama koji ide do zvona kvacila, e taj obican sa kuglicama se raspao, fali par kuglica... Sa prednje strane je imao onaj poklopac kuglica ali ja sam ga skinuo da bi lakse uslikao, jer od njega nema nishta pa tako da nisam nikakvu stetu napravio, a onaj poklopac iznutra je sam ispao cim sam kvacilo skinuo sa primara.
Sada je pitanje kako zameniti taj lezaj i moze li to uopste da se uradi, pozadi onaj iglicasti je zavaren koliko sam ja skontao a unutra pre tog ima zeger platna (onaj osigurac) sto mi govori da se on stavlja iznutra, sto mi opet govori da mora pre njega da se izvadi ovaj iglicasti...
Sta mi je ciniti?