Tehnički kutak > Tuning skutera
benzinska sa 3 slova
3alfa3:
--- Citat: mrcina - 17 Kolovoz, 2007, 12:28:13 ---poslije inine pumpe možeš komotno skinuti rezervoar i dati ga na pranje kemijom da rastopi sranje i opere ga.
--- Kraj citata ---
Neki dan sam skidao plovak sa svog skutera koji nije vidio niti jedan drugi benzin osim ininog i tako vec 20.000 km. Rezervoar je bio savrseno cist i mrezica kroz koju benzin mora proci pri izlasku iz rezervoara je takodjer savrseno cista.
Mr J:
Tko to zna zbog cega je...
Takodjer, tankam na tifonu, ini, omv-u, petrolu, antunovicu i sve je 5!
Nikada problema sa gorivom...
Benjamin:
Ne od kad sam metnuo kit metnuo sam i manju diznu za 6 brojeva. :icon_scratch:
Ja sam mislio da to tak ide.
O boze koja pitanja.Pa veca je dizna fala bogu.Ali benga me zeza samo na Ininoj i ovoj jendoj drugoj privatnoj benzinskoj ali tamo ne tocim uopce vise vec 4g.Tam mi i frend radi pa mi je rekao da se svasta da nac u benzinu.
Mr J:
--- Citat: Benjamin - 17 Kolovoz, 2007, 13:25:58 ---Ali benga me zeza samo na Ininoj i ovoj jendoj drugoj privatnoj benzinskoj ali tamo ne tocim uopce vise vec 4g.Tam mi i frend radi pa mi je rekao da se svasta da nac u benzinu.
--- Kraj citata ---
Rijec je o Zovku... Znam, prijatelj je prije tankirao auto pa nije mogao poslije upaliti... A i ta mi je benzinska u susjedstvu tako da mogu pouzdano reci da je gorivo slabije kvalitete... :icon_thumright:
SlowRider:
Evo opet...
Tifon ima najmanje sumpora...:
Jos nisam tocio kod privatnika, i necu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju