Tehnički kutak > Tuning skutera

benzinska sa 3 slova

<< < (9/10) > >>

Benjamin:
Nije Zovko.Tam imam isto frenda.I gledao sam dok je testirao na vodu i nema je.To mogu potvrditi.Tam znam tociti nekad ali uglavnom samo dizel jel mi se s motorom ne isplati odnosno predaleko mi je.Svega dva puta sam tocio.Ali nisam imao problema do sada.Frend koji radi tamo toci auto stalno i motor obadvoje benzinac i nema problema.Da nevalja nebi sebi tocio jel drzi do auta i motora.

Benjamin:
Tifon i OMV su najbolji to se odavno zna.I jedva cekam da se otvori u Sesvetama OMV koji se vec jako dugo otvara.

..::IVKULJA::..:
da ti nisi malo dizela nasuo...inace na INA-i tocim 95icu,na OMW 100 oct,na TIFON-u 95bs....ama bas nikaku razliku sto se tice rada masine nisam osjetio...znaci ono da radi bolje,ubrzava i sl...jedino od svega mi se cini da sa OMW gorivo duze traje...znaci malcice manja potrosnja...eto to je moje misljenje! pozz

DUBrawa:
evo sad sam kupio za baotiana onu kao pumpu za benzin šta dođe na rezervar zato sta je stara zastekala. Ljudi moji   :notworthy: ova stara je puna svega i svacega. naranđasti pjesak večinom  :laughing7:  :laughing7: . Kad sam to več skino išo sam i malo oprat rezervar. Iz njega su izlazile boga pitaj šta je to sve  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . Uglavnom dosta sam tanko na omv-u ali i na DEZEL benzinskoj jel mi je dosta blizu pa kad nemam benge do omv-a  :icon_biggrin: moram. Ja mislim da nikad nisam inu stavio  :icon_scratch: . Možda jedamput.... uglavnom vecinom su te 2 bnzinske u igri....

Benjamin:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 17 Kolovoz, 2007, 14:00:39 ---da ti nisi malo dizela nasuo...inace na INA-i tocim 95icu,na OMW 100 oct,na TIFON-u 95bs....ama bas nikaku razliku sto se tice rada masine nisam osjetio...znaci ono da radi bolje,ubrzava i sl...jedino od svega mi se cini da sa OMW gorivo duze traje...znaci malcice manja potrosnja...eto to je moje misljenje! pozz

--- Kraj citata ---

Da natocio sam dizela i usput jos malo loze.

Je uvijek tocim 98 na OMV 100.

Razlike izmedu 100 i 98 ima mala je ali ovisi s cim se vozis osjeti se.A izmedu 95 i 100 je velika.Ja osjetim i s autom i s motorom.

Na auto niti nemogu sipati 95 samo mu se stuca.100mu najbolje odgovara.Auto ima puno bolji odaziv na gas ista stvar ko sa skuterom jel ima isto fergazer.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju