Tehnički kutak > Tuning skutera
benzinska sa 3 slova
DUBrawa:
ljudi moji nisam procito cjelu temu al samo da napisem. Ja sam jucer natanko na omv-u leonarda dok sam se vratio i stao nije htjeo vise upalit. Verglo sam pola sata jedva je upalio i u vožnji se jako guši.. Jel moguče da nesto sad nevalja sa omv-benzonom?
Benjamin:
Evo da i ja nesto komentiram.
Neznam ali mi se isto cini da INA mulja nes.Ali dobro necu tvrditi samo znam cinjenice.
Ja imam dvije benzinske u blizini pa tocim kak mi se da.Jedna je INA a druga Antunovic.
E sad ovako.Na serijali je sve isto nikakvih ralika nema bar ih ja nisam uocio.I to sam isprobavao s 5-6 skutera.
Dok mi je Stalker bio serijala tocio sam na INI e a od sad kad sam kit metnuo sam isto jedno vrijeme tocio pa sam mislio da mi frga jos ije dobro podesena pa da nekad zastuca i trom je odaziv na gas.Pa sam bezveze jednom isao naa Antunovic tociti i fakat je bila razlika u gorivu.
S INInim gorivom definitivno nes nevalja.Razlika se ne osjeti na serijali.Na Kitu se osjeti jel se motor vise vrti.S INInim gorivom recimo mi motor trokira na visokim okretajima dok s gorivom od Antunovica ne.A i bolji je odaziv na gas.
Ista stvar je bila i s DNA kad sam imao.Dok je bila serijala sve sam mogao tociti ali kad je MHR sjeo gore onda je isto se osjetila razlike i poceo je nekad troksat od loseg benzina s INE.
Neznam sta je unutra sta nije nemora bit voda ali je onnda los sastav benzina.Ili kak 3alfa3 veli onaj udio sumpora jem ozda kriv.
Tolko od mene.
3alfa3:
--- Citat: Benjamin - 17 Kolovoz, 2007, 11:49:43 ---Ili kak 3alfa3 veli onaj udio sumpora je mozda kriv.
--- Kraj citata ---
Sumpor u bengi ti na skuteru sigurno ne radi probleme. Eventualno da imas 4T mashinu koja koristi ulje iz kartera za podmazivanje jer supor razgradjuje ulje pa ono brze gubi svoja svojstva.
mrcina:
ovako dali ti je na fergi ista dizna na kitu i serijali?
mislim da nije.
osim vode na benzinskim pumpama nađe se i hrđe pa i pijeska.
otkud neznam ali ga ima.
kad ti se u bengi sve to spoji napravi se žele koji zatvara sve pore i od frgiča i od injektora a uništava i pumpu za benzin jer taj žele udara u stijenke one opne i lagano ju buši jer je pod pritiskom.
poslije inine pumpe možeš komotno skinuti rezervoar i dati ga na pranje kemijom da rastopi sranje i opere ga.
DUBrawa:
:icon_biggrin: a šta je sa omv-om ?? Ja sam do sad mislio da je to jedna od čiščiš benzinski ali ovako kako mi sad zeza motor... Strašno :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju