Tehnički kutak > Tuning skutera
benzinska sa 3 slova
robert:
idem danas sa posla i kao uvjek u takvim situacijama nema benzinske "TIFON" u blizini!
posto sam ljen gurati ja na onu sa tri slova i natocim benzina u skuter!
od tada se luna gusi i ubrzanje je nikakvo!
a o zvuku koji se sirio da i ne govorim!
ja na benzinsku mog povjerenja i pitam ih sto bi to moglo biti,
a on kaze nista drugo nego da ispumpam rezervar i natocim kod njih.
to sam i napravio i skut opet radi kako treba.
sad moje pitanje:
kog ku..a oni na *** nama prodaju pod 95 oct.?
iron-xxx:
majmuni izgleda stede na gorivu pa livaju vode previse,j#bo te tako sam i ja,meni ponestalo goriva i ja da natocim na nekoj benzi koja se nalazi 3 km od moje kuce i nalio ja i nisam proso trista metara kad motor stade i nece da upali ja ga gurati 3 km i nalio nov benzin i otiso im onda jebati mater svima gore...ajd pozz i ne daj da te zajebu :headbang:
3alfa3:
--- Citat: robert - 16 Kolovoz, 2007, 22:44:25 ---idem danas sa posla i kao uvjek u takvim situacijama nema benzinske "TIFON" u blizini!
posto sam ljen gurati ja na onu sa tri slova i natocim benzina u skuter!
od tada se luna gusi i ubrzanje je nikakvo!
a o zvuku koji se sirio da i ne govorim!
ja na benzinsku mog povjerenja i pitam ih sto bi to moglo biti,
a on kaze nista drugo nego da ispumpam rezervar i natocim kod njih.
to sam i napravio i skut opet radi kako treba.
sad moje pitanje:
kog ku..a oni na *** nama prodaju pod 95 oct.?
--- Kraj citata ---
Gdje si tocio?
Ja na INI tocim aute i skut jos od '91 i nikad, ali bas nikad ni najmanjeg problema sa gorivom. Ali isto tako je i istina da tocim samo na frekventnim pumpama (Ksaver, Ribnjak, Miramarska....). Koliko sam primjetio, nikad niko nije imao problema ako bi tocio na pumpama gdje je veliki promet - uvijek su problematicne male pumpe gdje si osoblje daje za pravo muljat sa gorivom (voda itd).
robert:
kako se zove ona ulica u blizini lisinskog prema glavnom kolodvoru?
prije onog podvoznjaka je *** benzinska!
3alfa3:
To je Miramarska - cesto tamo tocim (Alfa Romeo, Fiat Punto, novi Swift, skuter). Cudi me, tamo nikad nije bilo problema koliko znam.
Eventualno ako si pobrao mulj sa dna njihovog rezervoara ili je netom prije bila cisterna pa je prilikom punjenja isti taj mulj podigla sa dna. Ali to bi bilo jako cudno obzirom da je benziska relativno nova.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju