Tehnički kutak > Tuning skutera

benzinska sa 3 slova

<< < (6/10) > >>

igor.sb:
ja samo znam da sam samo 2 puta punio na petrolovoj benzinskoj u nekom retardiranom selu van slav.broda

i oba puta mi se desilo pad brzine sa 70 na 40 recimo, i to tako traje jedno 10 sek, motor se jednostavno ne moze pomaknuti

...zasto? voda? ili nesta drugo

...al interesantno oba puta mi se desilo kad sam punio na toj benzi, naravno nikad vise

al s inom nikakvih problema

SlowRider:

--- Citat: robert - 17 Kolovoz, 2007, 01:20:18 ---negovorim da nisam tocio  ili tocim gorivo na ***!
auto (opel vectra) trosi vise ali radi bez problema sa benzinom na ***, skuter ima probleme sa gorivom!
sa skuterom sam bio 2 puta na *** i 4 puta na tifonu!

--- Citat: robert - 17 Kolovoz, 2007, 00:57:13 ---
--- Citat: Fare - 17 Kolovoz, 2007, 00:51:51 ---Ovako, evo sad informacije iz prve ruke sto se tice goriva na INi jer ja tamo radim kao prodavac. Sto se tice vode u gorivu to svi zaboravite jer svaka, bas svaka benzinska ima sonde u rezervoaru koja mjeri kolicinu goriva, razinu vode i temperaturu goriva, tako da u svakom trenutku mozes provjeriti da li si dobio vodu u gorivu. Sonda ocitava podatke svakih 10 sekundi koji se vide na kompjuteru na samoj benzinskoj, a i u upravnoj zgradi u Zagrebu se preko interneta mogu spojiti na taj kompjuter i vidjeti te podatke.
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
nema kompjutera ili sensora koji se neda manipulirati

--- Kraj citata ---

Ajde ti natoci gorivo opet na Tifonu pa reci jel ima razlike. Mozda je slucajnost.

Mr J:
Ako ima vode u benzinu onda ce ici van bijeli dim - para,
a ako je previse ulja u smjesi onda ce ici plavi dim...

Punisher:
Sve što ja mogu reći u  svojim dosadašnjim tankanjima jest da nisam imao problema na INI (to su jedine pumpe u Zadru), nema Tifona ni OMV-a niti išta drugo...

Isto tako bilo je ljudi koji su se žalili kad su tankali na INI, ne vjerujem da je bez razloga, a sad u kojem zecu leži grm (namjerno napisano) je stvar za raspravu...

mrcina:
od pumpe do pumpe.
ja sam prokleo dan kad sam ulio super plus 95 u vektru i nakon toga išao na čiščenje injektora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju